Кандидат у депутати Аліна Круглецька вважає, що Василь Забродський оббрехав і облив її брудом

Кандидат у депутати Аліна Круглецька вважає, що Василь Забродський оббрехав і облив її брудом

18.10.2015, 18:32

Про це кандидат у депутати до Чернівецької міської ради від БПП-Солідарність Аліна Круглецька написала на своїй сторінці у ФБ

"Передвиборче. І не тільки, - починає свій допис Аліна Круглецька.

Мої друзі по фейсбук-спільноті впродовж останніх передвиборчих нервових тижнів практично не бачили від мене повідомлень, пов'язаних з моєю участю у виборах до Чернівецької міської ради. Оскільки я достатньо активна у фейсбуці і довгі роки працюю безпосередньо з людьми, то вирішила, що про мене вже склалась певна думка і переконувати, що я є кращою і розумнішою, ніж про мене думали мої реальні і віртуальні друзі, напевно, не варто. 

Змушена змінити своє рішення, оскільки останнім часом стосовно мого рішення балотуватись до міської ради виникає багато питань (і це нормально), а ще більше бруду (а це вже нормальним назвати не можна). І якщо Петро Кобевко відкрито задав мені питання і повністю подав на сайті "Часу" мої відповіді, хай навіть зі своїми персональними коментарями - це нормально і відкрито. Прозвучала думка журналіста, але і мої слова були не перекручені і подані повністю, за що я вдячна.

Значно гірше, коли починає литись відвертий цинічний бруд. Спілкуючись у фейсбуці з 2011 року я придбала майже 600 друзів - людей з різними політичними переконаннями і особистими поглядами, на які вони мають безперечне право. Я поважаю їх погляди і переконання і сподіваюсь на взаємність. За цей час я видалила з друзів всього біля 30 осіб - і це було в тому випадку, коли я бачила відверту агресію, бруд і брехню. Не хотілось на своїй сторінці бачити цю маячню. І так бруду навколо достатньо.

Зізнаюсь, що в числі перших у мене в бан потрапив Василь Забродський. Колись я була у нього на прямих ефірах, колись дивилась його "Політичну кухню". На жаль, це вже все в "колись". Я не відслідковую тепер його спічі і це мене абсолютно влаштовує. 

Однак, вчора ввечері подруга по фейсбуку надіслала мені його статус, присвяченій моїй скромній персоні. Суцільна брехня і бруд - якийсь міфічний пенсіонер повідомив йому, що я дзвоню по домівках і прикриваючись "Турботою" агітую за чинного мера. В пошуках вигоди змінила купу партій і т. д. і т.п. Якби це не було пов'язано з виборами, я б просто проігнорувала. Це не є слова людини, чиєю думкою я дорожу. Однак, оскільки це стосується не тільки мене, розставимо крапки над "і".

Стосовно виборів - дійсно, я балотуюсь до Чернівецької міської ради по виборчому округу № 34. Вважаю, що мій досвід працівника соціальної сфери і знання реалій місцевого самоврядування в сесійній залі будуть доречними. У всякому разі, як я написала у своїй листівці, буду не галасувати, а голосувати. 

Оскільки, законодавець передбачив, що вибори до місцевих рад проходять по партійним спискам, я призупинила своє членство в "Народному фронті" і йду на вибори від "Солідарності" як позапартійна. Мені імпонує намагання цієї політичної сили консолідувати суспільство і я переконана, що заклики до розколу і шалена критика всіх і всього - це прямий шлях до загибелі України.

Стосовно партійності - в 2006 році я вступила до Соціалістичної партії України, оскільки мені було близьке соціальне спрямування цієї політичної сили. Однак, коли лідер соціалістів Олександр Мороз пішов на співпрацю з партією регіонів, я вишла з партії. З 2011 року я фронтовик. Пройшла з цією політичною силою як з "Фронтом змін" і "Народним фронтом" важкий опозиційний період. Тепер значно важчий період, коли "Народний фронт" при владі і наривається на таку шалену критику, якої не було і в часи Януковича. Однак, це не означає, що я збираюсь міняти свої політичні уподобання. І моє робоче залишається незмінним - вулиця Заньковецької, 4, обласна організація "Народного фронту" і громадська приймальня народного депутата України Максима Бурбака.

І саме складне питання - моя позиція стосовно виборів мера. З одного боку, я іду на вибори від міської організації "Солідарності", перший номер в списку якої - Наталія Якимчук - є одним з претендентів на крісло мера. Її я знаю недавно, однак мені імпонує її енергія і бажання внести свій вклад в процвітання наших Чернівців. З іншого боку з 2011 року я співпрацювала з Олексієм Каспруком як опозиційним депутатом міської ради. З серпня 2014 року на громадських засадах є його радником з соціальних питань. 

Тому свою позицію я озвучила перед журналістами, коли п. Наталя представляла команду "Солідарності" на виборах до міської ради: я не буду до завершення першого туру агітувати за жодного претендента на посаду Чернівецького міського голови. Як казав наш багаторічний міський голова Микола Трохимович, "чернівчани мудрі, вони розберуться ". Тож ж хай заяви про міфічних пенсіонерів, яким хтось назвонює по телефону і щось там нашіптує, залишаються на совісті тих, хто це "видає на гора".

Я готова спілкуватись на цю тему і відповідати на різні запитання - приємні і неприємні. Щиро сподіваюсь, що після 25 жовтня ми побачимо в сесійній залі депутатів, які прийшли до міської ради не галасувати, а змінювати Чернівці на краще. Хай щастить всім нам і нашим Чернівцям!"

Про це кандидат у депутати до Чернівецької міської ради від БПП-Солідарність Аліна Круглецька написала на своїй сторінці у ФБ.

ДОВІДКОВО:

1


КОМЕНТАРІ (7)

Ну і що тут Забродський наговорив на Круглецьку?

Вона сама підтвердила викладені ним факти.

avatar

Чернівчанин

18 жовтня 2015 16:10

Це ж яка така ЗАРАЗ шалена критика уряду, що й Януковичу з Азаровим не снилася?! ДЕ?! Адже все закрутили так, що ніхто пікнути не сміє. Це, мабуть, пані Круглецька з огляду на вік часи СРСР і нинішню "демократію" сплутала

avatar

Аліна не права

18 жовтня 2015 16:48

"Солідарність" на гиляку!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!89

avatar

БУКОВИНЦІ

18 жовтня 2015 18:48

Для симпатиків Василя Івановича поясню ще раз: ніякої міфічної пенсіонерки, якій би я телефонувала і за кого б то не було агітувала, тим більше, використовуючи її персональні дані, немає і в природі бути не може. Ці методи - не з моєї опери. До речі, добродіям, які подали свої коментарі. пропоную перенести дискусію у фейсбук - так хоча б будемо бачити один одного, а не ховатись за анонімними "чернівчанами".

avatar

Круглецька

18 жовтня 2015 19:23

Круглецька - то протирачка спідниці протягом багатьох років. Тому що система соцзахисту - це райуправління при районних у місті радах та наш Центр. Ну ще Департамент в ОДА. Вони повністю виконують усю роботу у сфері соцзахисту. Так зване "міське управління" соцзахисту - це просто годівничка для самої Круглецької та ще пари клерків. Вони отримували зарплату незрозуміло за що, тому що ніяких реальних функцій "міське управління" не мало. Там ніколи не було баз даних, особових справ, первинних документів. Там нічого не призначали і нічого не платили, крім якихось разових подачок по індивідуальних резолюціях Федорука. Так Круглецька просиділа у теплі та затишку аж до самої пенсії. Нероба вищого гатунку. 

avatar

Анатолій Власюк, Центр по здійсненню соцвиплат

18 жовтня 2015 19:38

Лишить Аліну у спокої ! У неї вже є роздвоєння особистості - вона не розуміє як бути - чи то вона "Солідарність", чи то Каспрук! Це шлях в дурдом.

Ну то що вона великий імітатор соціальних турбот - то це так. Після Карімової друга захисниця федурака-каспрука.

avatar

Аліна краще всіх

18 жовтня 2015 19:49

а на сторінці вже ніц нема?

avatar

Петро

18 жовтня 2015 23:08