Кандидат «Свободи» - Мельничук. Горук кусає лікті?

Кандидат «Свободи» - Мельничук. Горук кусає лікті?

26.04.2014, 22:26

26 квітня відбулась 17 партійна конференція Чернівецької міської організації ВО Свобода. Делегати з Шевченківського, Першотравневого, Садгірського районів міста Чернівці, які мали право голосу (39 з 91 присутніх) одноголосно підтримали висунення лідера обласного осередку ВО Свобода Віталія Мельничука (депутат обласної ради)кандидатом на посаду Чернівецького міського голову.

 Жодної іншої кандидатури делегатами запропоновано не було. Віталій Мельничук представив присутнім програму, з якою йтиме на вибори.

 

 Отож, за посаду Чернівецького міського голови будуть боротись п’ять вже зареєстрованих кандидатів, про що ОПОРА повідомляла раніше http://oporaua.org/news/4792-v-chernivcjah-zarejestrovani-pershi-5-kandydativ-u-mery, а також висуванці від міської партії УДАР Олексій Коломієць та від міського осередку ВО Свобода Віталій Мельничук.

 Також в журналі вхідної документації Чернівецької міської територіальної виборчої комісії 26 квітня спостерігачем Громадянської мережі ОПОРА було зафіксовано повідомлення про проведення 25 квітня партійної конференції партії ветеранів Афганістану з висунення кандидата на посаду Чернівецького міського голови.

Важливу інформацію про вибори, порушення під час виборчої кампанії, хід та результати кампанії зі спостереження можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРАhttp://oporacv.org/

24.04.2013 Керівник фракції ВО "Свобода" у Чернівецькій обласній раді Назар Горук написав заяву про вихід з партії.

 1.07.2013 рік прес-конференція Назара Горука. 

1