Каже і робить, але ніколи не обіцяє того, що не може зробити Олександр Гордей, сільський голова Борівців

Каже і робить, але ніколи не обіцяє того, що не може зробити Олександр Гордей, сільський голова Борівців

11.05.2019, 13:46

І на посаді, і з огляду на людяність і порядність…

Такий стиль роботи вже дев’ятий рік сповідує сільський голова Борівців Кіцманського району Олександр Ананієвич Гордей. А справ нагальних тих, що потребують термінового вирішення у нього – хоч відбавляй. Тож не рахуючись з часом, Олександр Ананнієвич завжди іде назустріч громаді, сповна підставляє плече, знаючи, що його робота на виду, в центрі уваги кожного виборця.

  • А я не виділяю свою роботу, – каже О.А. Гордей. – Бо все, що стосується становища родин, кожного її члена – завдання із завдань: вислухати, порадити і допомогти.

  • Знаю, Олександре Ананійовичу, що очолюваний вами виконком чи не найбільше уваги в Борівцях приділяє ветеранам праці, воєн, учасникам АТО, всіляко сприяє й у вирішенні потреб церкви. І на все потрібні кошти і кошти… Де берете і кому в першу чергу їх виділяєте?

  • Не просте завдання, тому воно повсякчас на порядку денному. Щодо Свято-Покровської церкви. І тут, коли йшов ремонт храму, сільрада також чим могла, тим й допомогла. В центрі уваги сільради – дотримання належного порядку на сільському цвинтарі, де завдяки нашій спільній турботі все так, як мусить бути на місці вічного спочинку. Посильну підмогу здійснив виконком сільради в період Великодніх свят та відзначення Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Передусім привітали єдиного у Борівцях учасника Великої Вітчизняної війни 98-річного Миколу Дмитровича Біляра та п’ятьох вдовиць тієї далекої уже в часі війни.

Іван Агатій

1