Каспрук тасує кадри: заступник став начальником з тією ж зарплатою, яка не влаштувала попередника?

Каспрук тасує кадри: заступник став начальником з тією ж зарплатою, яка не влаштувала попередника?

26.08.2015, 20:24

Начальником управління освіти Чернівецької міської ради з 31 серпня цього року розпорядженням міського голови призначено Сергія Мартинюка, який працював на посаді заступника начальника управління.

Георгій Олійник, який до цього очолював управління освіти міської ради, перейшов на викладацьку роботу та призначений радником міського голови з питань освіти на громадських засадах.

Міський голова Олексій Каспрук висловив вдячність Георгію Олійнику за якісний менеджмент освітянською галуззю та гарну підготовки закладів освіти до нового навчального року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний освітянин Чернівців звільнився з посади через низьку зарплату

Довідково.

МАРТИНЮК Сергій Васильович, 1967 року народження, народився в м. Чернівці. Освіта – вища, Чернівецький ордена Трудового Червоного Прапора державний університет (1989 р.), прикладна математика, математик. Має досвід роботи на керівних посадах у бізнесових структурах, 17 років працював викладачем на кафедрі алгебри та інформатики Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. З серпня 2014 року працює заступником начальника управління освіти міської ради

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цей мартинюк абсолютно без досвіду роботи в системі загальноосвітньої школи, дошкілля і позашкілля. Він розкладу не склав, методоб'єднання не провів, завучем, директором, методистом, інспектором не працював і раптом став начальником!!? Ось так нищиться освіта, ось так фронтовики сують "своїх"...

avatar

Юрій

27 серпня 2015 10:15