Із зони АТО у Чернівці повернулися 18 військовослужбовців Національної гвардії

Із зони АТО у Чернівці повернулися 18 військовослужбовців Національної гвардії

14.07.2015, 02:22

13 липня на території військової частини 1241 по вул. Горіхівській відбулися урочистості з нагоди повернення до підрозділу військовослужбовців Національної гвардії України, які брали участь у виконанні бойових завдань щодо охорони суверенітету та територіальної цілісності України у східних регіонах держави.

18 бійців, які понад 2 місяці перебували у зоні антитерористичної операції синьо-жовтими квітами та патріотичним кульками зустріли рідні, близькі, друзі та волонтери.

Також з успішним поверненням особовий склад 2 стрілецької роти Національної гвардії України привітали заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Олександр Шкурідін, заступник командира частини по охороні громадського порядку, підполковник Петро Бербека, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик, перший заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області, підполковник міліції Олександр Чубей.

«Не на словах, а на ділі ви довели усім, що є справжніми патріотами України, взявши до рук зброю задля захисту територіальної цілісності та незалежності нашої держави, захисту кожного з нас, - зазначив Олександр Шкурідін, вітаючи Героїв від імені голови обласної державної адміністрації. - Дякуємо, що повернулися живими».

Ділячись враженнями, бійці розповіли, що перебуваючи в Донецькій області, виконували завдання з недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп та захисту певних населених пунктів.

Попередньо військовослужбовці Національної гвардії України відвідали на Центральному кладовищі Чернівців могилу свого бойового побратима Віктора Редькина, який запам’ятався їм добрим товаришем, завжди готовим прийти на допомогу.

1