Іванічек вийшов на пенсію

Іванічек вийшов на пенсію

02.01.2018, 16:38
Кадрові зміни у тролейбусному управлінні та КЖРЕП №11
 
Міський голова Олексій Каспрук  з 31 грудня 2017 року припинив дію трудового контракту з Іваном Іванічеком, увільнивши його з посади начальника комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» у зв’язку з виходом на пенсію.
 
В зв’язку з виробничою необхідністю виконання обов’язків начальника комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» з правом підпису документів з 1 січня 2018 року тимчасово покладено  на головного інженера цього підприємства Михайла Олексюка.
 
За угодою сторін з 31 грудня 2017 року  припинено також  дію трудового договору з начальником  комунального житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства №11  Ростиславом Шерстюком. Виконання обов’язків начальника цього підприємства тимчасово покладено на головного інженера Лідію Сєнюк.
 
Дії строкових  трудових контрактів продовжено до 30 червня 2018 року  з начальником КЖРЕП №14 Єлизаветою Збаранською та начальником  КЖРЕП №5 Євгеном Долгим.
1


КОМЕНТАРІ (1)

Це коректне повідомлення, бо читаю на дурковатому сайті, що тролейбусного зубра відправили на пенсію, і очам не вірю. Якого зубра, дурню? Чоловіку  сімдесятка стукає у віконче, може, час спочити,  відійти від важкої праці і щоденнних нервувань?!

avatar

Антон

02 січня 2018 21:54