Іван Рибак увійшов до дорадчого комітету міжнародного проекту “Підтримка природно-заповідних територій в Україні”

Іван Рибак увійшов до дорадчого комітету міжнародного проекту “Підтримка природно-заповідних територій в Україні”

24.10.2018, 14:10

Проект “Підтримка природно-заповідних територій в Україні” спрямований на збереження унікальних природних багатсв нашої держави.

- Позитивно, що наразі захист Карпат, нашого довкілля, флори та фауни, цивілізоване та вивірене використання лісових ресурсів стають національною доктриною України. І дуже важливою для нашої держави, яка вибрала ключовою стратегією євроінтеграцію, є наукова, інформаційна та фінансова підтримка наших закордонних партнерів. Бо саме позитивні приклади європейського ставлення до природних ресурсів, як на рівні держави, так і на рівні простої людини, є одним з найважливіших аргументів у змінах стереотипів українців, - вважає народний депутат України Іван Рибак. 

- Вдячний Міністерство екології та природних ресурсів України, нашим міжнародним партнерам за запрошення стати членом Дорадчого комітету проекту та взяти участь у його першому засіданні. Це є знаковим, що ми зібралися у самому центрі Карпат, бо де ще обговорення таких важливих питань, як збереження українських природоохоронних територій, може мати таких поінформованих та вдячних слухачів, стільки однодумців, як не тут. Всіх нас об’єднує розуміння, що Карпати є легенями Європи!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рахові обговорили питання збереження природоохоронних територій України

1