Івана Мунтян: «З ув’язненням Юлії Тимошенко розпочалося руйнування власне політики»

Івана Мунтян: «З ув’язненням Юлії Тимошенко розпочалося руйнування власне політики»

06.08.2013, 02:30

Звернення голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна до буковинців

Рівно 2 роки тому, 5 серпня, арештували лідера української опозиції Юлію Тимошенко – за сфабрикованими проти неї звинуваченнями.  Сьогодні виповнюється два роки від початку ери політичних репресій в новітній історії України. Це роки нищення країни – її мови, історії, традицій. Це роки процвітання злочинності, корупції, безправ’я людей. Два роки посилення держави як апарату насилля і знекровлення держави як політичної форми організації українського суспільства. З ув’язненням Юлії Тимошенко розпочалося руйнування власне політики. Бо тепер це вже не політика – це розвій Сім’ї, вже не національна еліта, а просто клан.

Європейський суд з прав людини 30 квітня 2013 року визнав незаконним, політично мотивованим та свавільним арешт Юлії Тимошенко під час судового розгляду так званої "газової" справи. Одразу після оголошення рішення Європейського суду країни Євросоюзу, США та міжнародні організації закликали владу України негайно його виконати та звільнити Юлію Тимошенко. Проте, рішення Євросуду не виконане до сьогодні. 

Від сьогодні Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина» розпочинає збір підписів до Європейського суду з прав людини з проханням максимально швидко розглянути справу Юлії Тимошенко і прийняти справедливе рішення. Адже йдеться не про одну приватну особу, а про державного діяча і тих, чий вибір і чиї переконання упосліджені її ув’язненням. Йдеться про можливість збереження демократії в Україні, про позбавлення українських судів від тотальної залежності від глави держави, усунення вседозволеності і абсолютизації влади.

Зі зверненням до ЄСПЛ можна ознайомитися в інформаційних наметах «Батьківщини» і там поставити свої підписи за справедливее рішення суду стосовно Юлії Тимошенко. Адже і наш Лідер, і ми знаємо: справедливість є – якщо за неї боротися. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Той рейтигн який мала “БАТЬКІВЩИНА” вже пройшов. Більшість людей побачили що таке “БАТЬКІВЩИНА” голослівність і ніякої конкретики. Щей тушок незлічима кількість. Багато хто розчарувався, але підтримуючи “БАТЬКІВЩИНУ” більше виражає проти “партії регіонів”. Моя думка що “БАТЬКІВЩИНА” вже більше ніколи ненабере тих голосів як раніше. Майбутнє за ВО”СВОБОДА”.

avatar

Віктор

06 серпня 2013 16:05

Юлі - Волю!  Людям - Зону!

avatar

Віктор

06 серпня 2013 16:14