Іван Рибак взяв участь у відкритті “Миколайчук-фесту” у Вижниці і привітав працівників медичної галузі Буковини з професійним святом у Чернівцях

Іван Рибак взяв участь у відкритті “Миколайчук-фесту” у Вижниці і привітав працівників медичної галузі Буковини з професійним святом у Чернівцях

14.06.2018, 22:26

Напередодні Дня народження відомого українського кіномитця Івана Миколайчука, на Вижниччині традиційно розпочався Всеукраїнський фестиваль кіно та пісні “Миколайчук-фест”. Третій рік поспіль до Вижниці з’їжджаються народні артисти України, відомі кінорежисери, актори, діячі мистецтв, студенти та просто цінителі українського кіно з метою поспілкуватися, підтримати творчі ініціативи та налагодити співпрацю молодих митців.

- З кожним роком на фестивалі збирається все більша кількість учасників та гостей. Підтвердженням цьому був переповнений сьогодні зал Будинку культури. І кожного разу з великою приємністю я також приймаю участь в урочистому відкритті фестивалю. Адже це грандіозне свято, яке дарує людям велике щастя та щиру радість. Більше того, цей захід демонструє багатство української національної культури, сприяє розвитку народної та сучасної пісні, - розповів народний депутат України Іван Рибак. - Тож бажаю всім учасникам натхнення та віри у перемогу, а вижничанам та гостям краю хорошого та гарного настрою!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

Сьогодні ж, 14 червня, напередодні Дня медичного працівника у приміщенні Палацу “Академічний”, що у Чернівцях, відбувся святковий концерт. Народний депутат України Іван Рибак особисто привітав працівників медичної галузі Буковини з професійним святом та вручив державні нагороди за заслуги перед українським народом. Побажав кожному успіхів, мудрості та терпіння у такій відповідальній та благородній справі.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1