На найвищій точці Буковинських Карпат Фищук доповів Рибаку про розвиток сільських територій

На найвищій точці Буковинських Карпат Фищук доповів Рибаку про розвиток сільських територій

26.08.2018, 10:06

Іван Рибак взяв участь у конференції про розвиток сільських територій, яку провели на найвищій точці Буковинських Карпат.

25 та 26 серпня Путильщина приймає гостей фестивалю «Любіть Буковину, бо вона того варта!», який організовано на вершинах гір Яровиця та Томнатик.

Тут, на найвищій точці Буковинських Карпат, народнийд депутат України Іван Рибак взяв участь у конференції «Інноваційні інструменти розвитку сільських територій», проведення якої відбулося за ініціативи Чернівецького центру розвитку місцевого самоврядування, в рамках проекту «Децентралізація» та за підтримки програми U-Lead з Європою.

Захід проводиться за сприяння Чернівецької ОДА, Управління культури та туризму, Управління лісового та мисливського господарства Чернівецької області, а також за підтримки Селятинської ОТГ. Приємно бачити багато активних учасників та гостей фестивалю.

Окрім конференції, на присутніх чекає насичена фестивальна програма творчих колективів області. Багато приємних зустрічей та цікавої інформації. Ну і звичайно, неймовірні враження від надзвичайних краєвидів Буковини.

1


КОМЕНТАРІ (4)

І я там був. Запевняю, що заголовок замітки провокаційний! Рибак і Фищук сиділи навіть особнячком один від одного. Але то не для теревень!

avatar

Михайло

26 серпня 2018 12:54

А може каспрук виїхав з Чернівців чи що? Бо Букінфо Зарайського не говорить про нього, не "оплакує" федорукового ставленика. А може нема "бумбонів" і нема статей??

avatar

Дьордій

26 серпня 2018 18:49

Бугай бурбак не дотягнув свою дупу на вершину ?

avatar

Хостюк

26 серпня 2018 22:37

Всі гуцули на горі все порішали? Користь від цього яка? Ніяка!

avatar

Гонза

26 серпня 2018 22:46