Іван Рибак - випускникам: 'Пам’ятайте, ви потрібні Україні. Ви – її майбутнє'

Іван Рибак - випускникам: "Пам’ятайте, ви потрібні Україні. Ви – її майбутнє"

25.05.2018, 10:51

Від щирого серця вітаю учнів, вчителів та батьків зі Святом останнього дзвоника, із завершенням навчального року!

Для кожного з вас цей день має особливе значення. Для дітей – це нові знання за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли ваші діти стають дорослішими на рік.

Сьогодні ми формуємо “Нову українську школу”, де приємно навчатись і здобувати не лише знання, а й вміння застосовувати їх у житті, де до дітей дослухаються, вчать критично мислити і мати власну громадянську позицію.

Насамперед, хочу подякувати вчителям за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, якими ви щедро ділитеся зі своїми вихованцями. Ви – основа, на якій тримається ідея «Нової укранської школи». Без вас неможливі будь-які зміни. Бажаю вам нових успіхів, міцного здоров’я, витримки і натхнення!

Для випускників останній дзвоник символізує розставання з дитинством і початок дорослого життя. Я бажаю вам вступити до навчальних закладів, які ви обрали, отримати гарну сучасну освіту і улюблену професію. Впевнений: всі ми пишатимемося вашими досягненнями. І пам’ятайте, ви потрібні Україні. Ви – її майбутнє.

Мої окремі вітання - батькам. Виховання підлітків – нелегка справа. Кожен з нас душею і серцем вболіває за своїх дітей. Тож мудрості вам і терпіння. Переконаний, діти не підведуть і доведуть своїми справами, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація.

Народний депутат України Іван Рибак

1