Іван Рибак у п’ятірці лідерів серед народних депутатів – мажоритарників

Іван Рибак у п’ятірці лідерів серед народних депутатів – мажоритарників

06.09.2017, 18:15

Громадська мережа ОПОРА презентувала рейтинг 88 депутатів-мажоритарників за підсумками аналізу їхньої роботи починаючи з лютого 2017 року. За результатами дослідження Іван РИБАК увійшов в ТОП – 5 рейтингу.

    Оцінка здійснювалася за двома ключовими критеріями: законотворча робота в парламенті та активність у виборчому окрузі. На основі вимірювання 23 показників роботи депутата складалися щомісячні рейтинги активності народних обранців.

    Так за показниками  активності в окрузі протягом останнього півріччя, народний депутат Іван РИБАК посів другу позицію у загальному рейтингу і, відповідно, набрав найбільшу кількість балів серед депутатів – мажоритарників з Чернівецької області.

    За кількістю сутнісних виступів протягом шостої сесії Верховної Ради , народний обранець зайняв третю позицію рейтингу.

   Також за цей період роботи народного депутата у Парламенті, ним було зареєстровано найбільша кількість законопроектів  та надіслано найбільшу кількість запитів, більшість яких стосується проблем свого округу. А це найбільший показник серед результатів діяльності депутатів, обраних в одномандатних мажоритарних округах Чернівецької області.

   За останні шість місяців Іван Рибак провів 24 особисті прийому у Кіцманському, Сторожинецькому, Вижницькому та Путильському районах Чернівецької області. Також він постійно приймає участь у роботі місцевих органів влади, що дає змогу завжди знати про актуальні проблеми свого виборчого округу.

    Потрібно зауважити, що Іван РИБАК не вперше лідирує в депутатських рейтингах. Згідно з моніторингом ОПОРИ, минулого року він увійшов до п’ятірки лідерів серед народних обранців за результатами сукупних показників річної роботи.

 Прес – служба народного депутата України Івана РИБАКА

1