Іван Рибак тепер як Павлюк або Галиць

Іван Рибак тепер як Павлюк або Галиць

18.04.2014, 22:03

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк розпорядженням №78-ОС від 16.04.2014 року призначив своїм першим заступником Івана Петровича Рибака.

Іван Рибак народився 11 березня 1978 року в селі Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської області. Закінчив ЧНУ, працював в міністерстві екології, начальником управління екології Чернівецької області, останнім часом у бізнесі. Також іван Рибак був депутатом Чернівецької міської ради від "Батьківщини" (2006-2010 роки), у 2010 році знову йшов на вибори вже від "Пори", але вибори програв. У 2012 році брав участь у виборах до Верховної ради у Сторожинецькому виборчому окрузі №202, посів третє місце.

На посади в ОДА також призначено ще одного заступника голови — заступником - керівником апарату став Роман Марчук, який раніше працював помічником-консультантом Ванзуряка на постійні основі.

Заступником керівника апарату став Олександр Шкурідін, заступник голови обласної організації партії "УДАР".

У різний час при різних головах ОДА першими заступниками голови були Віктор Павлюк і Григорій Галиць.

Частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Я не маю нічого поганого проти Рибака, окрім того, що перед виборами до ВР Пєтя Кобевко випустив спецвипуск у його честь. Чорнею добре відомо, що вартість такого випуску за   за Кобевко-бомбонними  складає 20 тисяч гривень. Чи може  й і надалі Рибак виконувати свої функціональні обов'язки якщо на його руках є кров небесної сотні, бо він сам безпосереднь дав Кобевку на бомбони вказану суму

avatar

Дон Педро Чупакабро

18 квітня 2014 22:36

Хочу відповісти невигласу Дон Педро Чупакабро, що треба було краще дивитись хто і де був під час Майдану, а потім писати свої пасквелі

avatar

Артем

15 грудня 2014 11:49