Іван Рибак привітав працівників лісової галузі Буковини з професійним святом

Іван Рибак привітав працівників лісової галузі Буковини з професійним святом

15.09.2018, 12:58

Напередодні професійного свята у залі Чернівецької обласної філармонії народний депутат України Іван Рибак привітав працівників лісової галузі Буковини та вручив грамоти Верховної Ради. Побажав всім присутнім миру, добра, благополуччя та успіхів в роботі на благо розквіту України.

З нагоди Дня працівника лісу та Дня рятівника, які відзначатимуться в Україні 16 та 17 вересня, у Сторожинці теж відбувся святковий концерт. Народний депутат України Іван Рибак  завітав на захід привітати працівників лісового господарств, а також рятувальників та працівників цивільного захисту з професійними святами.

Робота людей цих професій має важливе значення для нашої країни. Працівники лісової галузі зберігають та примножують лісове багатство України, сприяють економічному розвитку нашої держави. В свою чергу, наші рятівники та пожежники забезпечують надійний захист національного багатства українців , мужньо оберігають життя людей від вогню та стихії.

Тому парламентар подякував всім присутнім за професіоналізм та відданість своїй щоденній справі. Побажав кожному міцного здоров’я, сімейного щастя та благополуччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак: Лісова галузь поставлена на коліна, що призведе до «прихватизації» лісового ресурсу олігархами (+ВІДЕО)

1