Іван Рибак  припустив, що у Саакашвілі коротка пам'ять

Іван Рибак припустив, що у Саакашвілі коротка пам'ять

18.10.2017, 16:00

Народний депутат України, голова ЧОО ПП БПП-Солідарність Іван Рибак нагадав колишньому президенту Грузії, що у підписаній ним Конституції країни збережено норму про депутатську недоторканість. 

Про це парламентар написав на власній сторінці у ФБ

- Міхеїл Саакашвіллі напевно забув, що будучи президентом Грузії у 2010 році підписав текст прийнятої Конституції Грузії в якій зазначається наступне: "ст 52. п.2. Арешт або затримання депутата, обшук місця проживання, транспортного засобу, робочого місця чи здійснення будь-якого особистого обшуку дозволяється лише за згодою Парламенту, за винятком тих випадків, коли народний депутат затримується на місці злочину, у такому разі негайно повідомляється про це парламент. Якщо парламент не надає згоди на його арешт чи затримання, народний депутат звільняється негайно."

- Погана пам'ять чи лише тема для збурення українського суспільства? - припустив Іван Рибак, звертаючись до Саакашвілі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатська недоторканість необхідна як запобіжник від тиску на парламент – Іван Рибак

1


КОМЕНТАРІ (1)

Та тільки недолугим ще не зрозуміло, що збанкрутіле, підстаркувате, кадебістське мажореня, згодне працювати на будь-кого, навіть на кремлядів, щоб дорватися до влади. Воно вело себе чемно по відношенню до Порошенко лише до того моменту, коли ще мало сподівання стати або прем'єром України, або Президентом Грузії, коли ж зрозуміло, що обісралося - пішло відверто працювати "шатуном" до кремлядів, бо воно, окрім влади, потребує ще й постійно бабла для розкішного життя, одесити в цьому добре пересвідчилися.  

avatar

Кость

18 жовтня 2017 17:17