Іван Рибак: Протистояння між кількома депутатськими угрупуваннями заблокувало розвиток Чернівців  (ОНОВЛЕНО+відео)

Іван Рибак: Протистояння між кількома депутатськими угрупуваннями заблокувало розвиток Чернівців (ОНОВЛЕНО+відео)

27.03.2018, 19:56

На сьогоднішній сесії Чернівецької обласної ради народний депутат України Іван Рибак в черговий раз привернув увагу всіх присутніх до питання відповідальності крайової влади за життєдіяльність області.

- Зокрема, мова йде про заступника голови Чернівецької ОДА пана Гостюка, - заявив Іван Рибак. -  Він є представником партії «Самопоміч», яка нещадно критикує позицію Президента, його кроки щодо євроінтеграції, зближення з НАТО, реформи у галузі освіти, охорони здоров'я, пенсійної реформи, і що зараз є чи не головним - розвитку військово-промислового комплексу. Але це нонсенс, коли людина, що перебуває на державній посаді і призначена Президентом, дозволяє собі висловлювати повний деструктив і незгідність з його курсом на захист від агресора, на стабілізацію економіки. Це розкіш дозволяти собі таке у важкий для України час.

- Тому звернувся з цього приводу до голови Чернівецької ОДА пана Фищука з проханням дати оцінку такій ситуації та розглянути питання недоцільності перебування на займаній посаді пана Гостюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак заявив, що в області триває підкилимна гра, щоб зняти голову Чернівецької ОДА і замінити його більш підходящим (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

- Люди у владі, які не бажають відповідати за реальний стан справ у області, є політичним баластом. Вони дорого вартують буковинцям, котрі чекають від влади покращення їхнього життя.

- Крім цього, тривожною є ситуація і у Чернівецькій міській раді. Через протистояння між кількома депутатськими угрупуваннями та особисті інтереси деяких депутатів, втрачають тільки місто і люди, адже внаслідок цього відбувається блокування розвитку Чернівців. Тут неякісні дороги, величезні борги "Чернівціводоканалу", руйнація історичних будівель тощо. І все це через непорозуміння у Ратуші. Переконаний, що такий стан речей має турбувати і депутатів Чернівецької обласної ради, - заявив Іван Рибак. 

Окремо народний депутат України Іван Рибак привернув сьогодні увагу депутатів Чернівецької обласної ради до важливого питання, що турбує його виборців у Кіцманському районі.

- Впродовж тривалого часу кіцманчани не можуть дочекатися вирішення простого питання, а саме передачі кінотеатру ім. І. Миколайчука на баланс Кіцманської ОТГ, - сказав Іван Рибак з трибуни Чернівецької обласної ради. 

- Чому у Кіцманській районній раді під керівництвом пана Лумея, який є представником партії ВО “Батьківщина”, не приймається оптимальне рішення задля порятунку цієї історичної будівлі? Адже споруда, у буквальному змісті, руйнується.

- Чи може хтось має особистий інтерес щодо цього об’єкту, який має слугувати для спортивного або культурного розвитку молоді, навчання і виховання дітей?

- На жаль, відповіді на ці запитання я не маю.

- Але переконаний, що необхідно кожному замислитися, чому не враховуються інтереси людей, - сказав Іван Рибак. 

1