Іван Рибак подякував Гройсману за увагу до своїх депутатських звернень і урядову підтримку Вижницького, Путильського, Сторожинецького та Кіцманського районів

Іван Рибак подякував Гройсману за увагу до своїх депутатських звернень і урядову підтримку Вижницького, Путильського, Сторожинецького та Кіцманського районів

14.04.2019, 18:30

Три роки тому Кабінет Міністрів України очолив Володимир Гройсман. За цей період часу, завдяки плідній співпраці Президента, Верховної Ради та Уряду, в державі вдалося впровадити низку ключових реформ таких, як децентралізація, дерегуляція, розбудова Нового освітнього простору та реформа сільської медицини.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Іван Рибак. 

- Окремо хочу наголосити на проведенні реформ у сфері охорони навколишнього природного середовища. Це і ухвалення законодавчих актів, що стосуються водного господарства та лісової галузі. Це прийняття фундаментальних законів «Про оцінку впливу на довкілля», «Про стратегічну екологічну оцінку», а також «Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2030 року».

- Хочу зазначити, що у важких умовах протидії російській агресії і чималого військового бюджету, держава вийшла на 3,4% зростання ВВП. Крім цього, вдалося загнуздати інфляцію, залучити в Україну потужну іноземну підтримку та інвестиції. Вперше за роки незалежності, у період таких нелегких викликів розпочато масштабну реконструкцію дорожньої інфраструктури.

- Як народний депутат-мажоритарник, хочу подякувати особисто Володимиру Борисовичу, керівникам міністерств, усьому Кабінету Міністрів за розуміння та сприяння розвитку регіонів. Зокрема, за підтримку моїх звернень щодо виділення з державного бюджету коштів на енергоефективність та тепломодернізацію, заміну вікон і дверей у школах, дитсадках, закладах культури та медицини у Вижницькому, Путильському, Сторожинецькому та Кіцманському районах Чернівецької області. За їх комп'ютеризацію та забезпечення усім необхідним обладнанням. За допомогу мешканцям та місцевій владі у розбудові інфраструктури міст, селищ та сіл. За постійну підтримку у створенні нової якості життя людей, у тому числі, у нашому Карпатському регіоні, щодо розвитку якого Урядом напрацьована ефективна стратегія.

- Це дуже важливо, коли влада повернута обличчям до людей, бо це кожен відчуває на собі. Вітаю вас з цим малим ювілеєм і бажаю нових звершень у нелегкій справі служіння Україні!

1


КОМЕНТАРІ (2)

Зря,  ты  Ваня, превозносишь  Гройсмана.  По  хамски  он  относится  к  Буковине!  Особенно  в  паре  с Омельяном.  Вся  инфраструктура  в  завале -  ни  самолеты, ни  поезда, ни  дороги. Такой  мизер  выделяют  на  финансирование  дорог-мостов, что  стыдно! По  десять-пятьнадцать  лет  "строим"  мосты,  А  ВОЗ  И  НЫНЕ  ТАМ!!!  Переходы к границе не  можем "родить", даже  за  деньги Европы. КабМин  тормозит, откатов  хочется!

avatar

НВ

14 квітня 2019 21:39

Що ви не кажете! Це ж як ще не звернути увагу на такі смачні райони! А особливо яка плідна праця проведена по збереженню довколишнього середовища! ГНИДИ НЕНАЖЕРЛИВІ ви вже так вирубали ліси і все довкола засрали що за вами тюрми плачуть, і ніякому х,ру нема діла до цих районів окрім як вирубати і побільше продати лісу за кордон! СХАМЕНІТЬСЯ!

avatar

123

15 квітня 2019 06:32