Іван Мунтян звернувся до буковинців уже не лише як голова обласної «Батьківщини», а й як голова Чернівецької обласної ради

Іван Мунтян звернувся до буковинців уже не лише як голова обласної «Батьківщини», а й як голова Чернівецької обласної ради

02.12.2015, 18:57

Шановні буковинці!

Звертаюся до вас уже не лише як голова обласної партійної організації Всеукраїнського обєднання «Батьківщина», а й як голова Чернівецької обласної ради.

Ще раз висловлюю вам вдячність за те, що скористалися своїм правом і прийшли на вибори. За те, що віддали свої голоси за кандидатів, яким довіряєте. За високу довіру до партії ВО «Батьківщина», яка завдяки вам тепер відстоюватиме інтереси громади силами 12-ти депутатів в обласній раді.

Я точно знаю, що вся діяльність нашої партії упродовж понад 16-ти років була спрямована на те, аби країна наша була заможною, а життя її громадян – гідним. І ваша довіра свідчить, що ми йдемо правильним шляхом.

Дякую за довіру колегам-депутатам, які обрали мене головою обласної ради. Знаю, що буде важко – обєднати надто різні позиції представників 10-ти політичних сил навколо вирішення проблем громади. Знаю, що працювати доведеться у складний час – коли на Сході під обстрілами перебувають разом з бійцями з усієї України і буковинці, коли країна потребує реформ і намагається їх здійснювати, коли наша найменша область потерпає від усіх загальних негараздів… Але мусимо все долати – адже кожен втрачений сьогодні день обертатиметься проблемами в майбутньому.

Тож обіцяю робити те, що мушу, і робити це якнайкраще – щоб і надалі відкрито дивитися в очі вам і вашим дітям, шановні виборці.

З Богом в душі, з Україною в серці

голова обласної ради                                                                                         Іван Мунтян 

1