Іван Мунтян здійснює дитячі мрії

Іван Мунтян здійснює дитячі мрії

22.05.2016, 19:26

На запрошення голови обласної громадської організації «Майбутнє України» Марти Левченко голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав благодійний бал, для якого свої двері гостинно прочинила Мармурова зала ЧНУ.

- Сьогоднішній вечір був особливим: маленька буковиночка Анастасія змалку мріяла про справжній бал та уявляла себе на ньому принцесою. А яка ж принцеса без чарівної сукні? Підходящу організатори як раз виставили на аукціон, взявши участь у якому, допоміг Насті відчути себе справжньою господинею балу, - розповів Іван Мунтян. 

Насамкінець долучився до здійснення ще однієї дитячої мрії, придбавши путівку у Мигово для юної вихованки Хотинської школи-інтернату №1 Олесі Дворніченої.

Дякую пані Марті за чарівну казку, яку вона творить для діток, які напевно потребують того найбільше. Адже позбавлені батьківської любові і тепла, вони можуть розраховувати лише на те, що усі ми не залишимося байдужими до їхніх мрій. Вірю, що діти, мрії яких збуваються завдяки доброчинцям, колись також творитимуть добро для тих, хто буде потребувати їхньої допомоги.

1