Іван Мунтян завітав до рідної школи з нагоди свята останнього дзвоника

Іван Мунтян завітав до рідної школи з нагоди свята останнього дзвоника

28.05.2016, 01:21

Участь в урочистостях з нагоди свята останнього дзвоника, що відбулися сьогодні, 27 травня, в Опришенській ЗОШ І-ІІІ ступенів Глибоцького району, взяв керівник представницької влади краю Іван Мунтян.

Так, посадовець привітав вихованців, цьогорічних випускників та педагогічний колектив навчального закладу із завершенням навчального року. «Я дуже радий з того, що учні моєї рідної школи демонструють такі успіхи у навчанні, особистісному розвитку та позакласній діяльності. Кількість призових місць на олімпіадах та змаганнях різних рівнів просто вражає. Приємно, що на Глибоччині підростає таке достойне покоління громадян України», – відзначив голова Чернівецької обласної ради, звертаючись до присутніх на урочистій лінійці учителів, школярів та їхніх батьків.

«Окремо хочу звернутися до шановних випускників. Перед кожним з вас відкривається дорога у самостійне, доросле життя. У цьому новому для вас світі вам стануть в нагоді знання і навички, почуття та переконання, які ви отримали тут за роки навчання. Тож будьте гідними звання випускника Опришенської школи. А ваші наставники, зі свого боку, завжди з радістю зустрінуть вас у рідних стінах, допоможуть мудрою порадою та добрим словом. Щасти вам!», – підсумував Іван Мунтян.

Відтак, очільник представницької влади краю відзначив переможницю обласних та всеукраїнських конкурсів, ученицю 11-го класу Христину Бірев Подякою Чернівецької обласної ради, а заступника директора з виховної роботи Валентину Плантус – Почесною грамотою Чернівецької обласної ради.

Джерело: прес-служба облради

1