Іван Мунтян закликав буковинців повстати проти влади

Іван Мунтян закликав буковинців повстати проти влади

27.03.2013, 19:24

У суботу, 30 березня, у Чернівцях відбудеться мирна хода і мітинг у рамках загальноукраїнської акції «Вставай, Україно!» В акції візьмуть участь лідери опозиційних сил та народні депутати. Акція розпочнеться мирною ходою від Соборної площі о 12 год. і завершиться мітингом на Центральній площі біля пам’ятника Кобзареві.

Голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян закликає буковинців приєднатися до виступу проти політики влади, адже її дії і бездіяльність направлені проти власного народу.

Субота, 12 год., Соборна площа.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Яценюк готується до виборів?

avatar

Чернівчанин

27 березня 2013 19:54

Не набридло використовувати український народ в своїх політичних цілях? Досить, нас використовувати в "помаранчевих", "біло-голубих" проектах, які організовуються для особистого збагачення. Лідери цих акцій думають лише за себе, а про чесно працюючий, терпеливий, багатостраждалий народ згадують лише тоді, коли між собою не можуть поділити владу. А дійсним патріотам, які по-справжньому вболівають за долю України, нажаль, не вистачає грошей для того щоб стати народними депутатами України та відстоювати інтереси всього українського народу (а не тільки олігархів).

 

avatar

Марія Вілігорська

28 березня 2013 11:26