Іван Мунтян зайшов після роботи у відділення Приватбанку переказати гроші на фільм відомого буковинця

Іван Мунтян зайшов після роботи у відділення Приватбанку переказати гроші на фільм відомого буковинця

29.01.2016, 21:23

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян долучився до майбутнього успіху нового проекту «Памфір» нашого земляка.  

- Нарешті добрався до банкомату і з першої зарплати на посаді голови обласної ради долучився до майбутнього успіху нового проекту «Памфір» нашого земляка Dmytro Sukholytkyy-Sobchuk. Послужний список перемог Дмитра на різноманітних міжнародних фестивалях, де він популяризує Україну і Буковину, не вміщається вже на дві сторінки. А його фільм «Красна Маланка» – просто шедевр! Бути «співучасником» успіху Дмитра і Буковини для мене почесно. Хто хоче долучитися – спитайте його, як. Митець і Буковина того варті.

ДОВІДКОВО:

Найпрестижніша сценарна майстерня Європи TorinoFilmLab відібрала  сценарій «Памфір» автора Дмитра Сухолиткого-Собчука до участі в програмі Script&Pitch. 
Це перший проект від України відібраний до TorinoFilmLab за час існування програми. Участь у програмі передбачає роботу над сценарієм з визнаними експертами на трьох сесіях в різних країнах Бельгія, Франція та Італія впродовж року.

1


КОМЕНТАРІ (9)

Батьківщини як політичної сили вже не має, є тушки які лягли під фірташа.  Сумно.

avatar

бют

29 січня 2016 20:07

Мунтяну два місяці вже на посаді голови обласної ради, отримував дві зарплати і два аванси, а лише сьогодні з ПЕРШОЇ зарплати щось перерахував. Цікаво скільки ?

avatar

Бухгалтер обласної ради

29 січня 2016 21:21

Ну пару сотен лей перерахував!

avatar

Петро

29 січня 2016 21:24

як гидотно, щоб не робив доброго Мунтян все треба спаплюжити, що ж ви за люди такі, чи може нелюди?

avatar

30 січня 2016 09:50

Дівчатка! Ви не обзивайте людей нелюдами (як це гідко від вас чути!), а краще напишіть хоч одну нормальну інформацію, за якою буковинці почали б поважати Мунтяна і бачити в ньому, хоча б через ваші дописи, достойного і розумного керівника облради, який таки думає про область, а не тільки про свій досить дешевий піар.

avatar

Піарницям Мунтяна

30 січня 2016 10:57

К стыдно, что этот горе голова обл рады Мунтян все делает через дешевый пиар, как и все его карманная Батьківщина. Так жить нельзя, добрые правильные дела надо творить а ни делать на этом дешевый, подчёркиваю очень дешёвый пиар.  Мунтян и Пуршага, вы дешевые, трусливые, продажные, жалкие людишки, а кепка ниче)

avatar

К защитникам Мунтяна

30 січня 2016 14:30

Іване, багато доброго вже зробив, продовжуй і не зважай на недоброзичливців. Колись Юля сказала, коли прем'єром була: любите мене чи не любите, а я буду вам служити. Служи громаді - і тим, хто любить, і тим, хто палки в колеса вставляє. Бог їм суддя, а тобі своє робить. 

avatar

Микола

30 січня 2016 19:45

Що ви тут коментуєте? Хіба є що коментувати? Мунтян, як засланець і працівник румунської служби розвідки (псевдонім "Rutier", дуже чудово виконує покладені на нього завдання. Затягнув в раду свою коханку Альону, до речі теж працівницю спецпідрозділу Румунії псевдонім "Cochet?", шахрая Григорчука Володю, який теж дав клятву на вірність Румунії і підписав співпрацю зі спецслужбами Румунії ще в 2013 році (псевдонім "Lincoln"). Тож обласна рада обрала дійсно того кого потрібно, які депутати - такий у них голова. Румунська інтервеція на території Буковини йде повним ходом. Тільки уважно подивіться скільки відкрилось, нещодавно, закладів румунських, порахуйте скільки шкіль румунських, садочків, факультет в Університеті і цей список можна продовжувати. Партія "Батьківщина", в Чернівецькій області та місті, вже припинила своє існування. Подивіться уважно як голосують партійці від Батьківщини в раді і все стане зрозумілим. Хороша була партія і її партійці.

avatar

Ioan

30 січня 2016 19:56

Миколо! Так ми ж тільки хочемо дізнатися, а що робить Іван Миколайович корисного Буковині, як служить громаді, що саме для неї зробив доброго на високому посту керівника облради, що збирається зробити? Які палки, Миколо, яке паплюження, якщо громада взагалі не бачить, куди котиться його колесо і чи взагалі воно у Мунтяна крутиться? Пора вже почати або Йванові щось робити, або хоча б вам щось вигадувати громаді по суті, бо соромно і за Мунтяна, і за вас.

avatar

Миколі Мар,яні

30 січня 2016 21:09