Іван Мунтян: За чверть століття своєї діяльності Служба безпеки України завоювала авторитет та повагу українців

Іван Мунтян: За чверть століття своєї діяльності Служба безпеки України завоювала авторитет та повагу українців

22.03.2017, 23:33

На цьому наголосив керівник представницької влади Буковини Іван Мунтян, звертаючись до керівництва, особового складу та ветеранів Управління СБУ в Чернівецькій області на урочистих зборах, що відбулися з нагоди відзначення 25-ї річниці з дня створення Служби безпеки України.

«За чверть століття своєї діяльності служба безпеки завоювала авторитет та повагу українців, неодноразово засвідчивши свою спроможність ефективно протидіяти будь-яким протиправним проявам. І нині, попри складну суспільно-політичну ситуацію та бойові дії на Сході країни, співробітники служби з честю та гідністю протидіють проявам сепаратизму, запобігають терористичним загрозам, демонструючи при цьому відданість справі та відповідальне ставлення до виконання службового обов’язку. Відрадно що особовий склад Управління СБУ в Чернівецькій області з року в рік ефективною працею доводить свою спроможність розв’язувати найскладніші завдання у сфері забезпечення конституційного правопорядку та законності на території нашого прикордонного краю. Тому хочу щиро подякувати вам за вашу нелегку, але вкрай важливу роботу, мужність, самовідданість, професіоналізм, відданість присязі та Україні!», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак, посадовець нагородив начальника Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області Руслана Сторожука Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а кращих співробітників управління – Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

В нас і тебе є багато гамна. Грамоти тут не допоможутьь

avatar

СБУ

23 березня 2017 12:43