Іван Мунтян помолився разом з Парубієм, Гройсманом і Тимошенко

Іван Мунтян помолився разом з Парубієм, Гройсманом і Тимошенко

01.06.2017, 21:28

Подробицями події голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян поділився на своїй сторінці у ФБ. 

- Гарна традиція, яка прийшла до нас з-за океану й щороку збирає в Києві все більше і більше прихильників християнських цінностей з числа керівників держави, політиків, урядовців, дипломатів, громадських діячів, а також представників різних релігійних конфесій.

- Сьогодні в Український народний дім прийшли патріарх Філарет та президент Всеукраїнського Союзу Церков християн віри Євангельської Михайло Паночко, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, лідер «Батьківщини» та голова парламентської фракції Юлія Володимирівна Тимошенко, Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Марі Йованович, керівники дипломатичних представництв інших європейських та світових держав, міністри та народні депутати України. Прийшов навіть Голова СБУ Василь Грицак ;)

Найперше вшанували пам’ять про усіх хлопців, які віддали свої життя за усіх нас, нашу свободу та незалежність у війні, яка триває на Сході нашої держави вже третій рік. Відтак, помолилися до Бога за мир та спокій в Україні, процвітання та щасливе майбутнє для українського народу. Відрадно, що ця молитва об’єднала представників різних політичних сил та депутатських фракцій, які почасти є опонентами, але сьогодні відкинули всі розбіжності у поглядах заради спільної мети.

 Також радий з того, що оскільки цього року молитовний сніданок проходить у Міжнародний день захисту дітей, поруч з політиками та урядовцями є дітки-сироти та дітки наших доблесних захисників. Адже діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої держави.

Світлина від Івана Мунтяна.

Світлина від Івана Мунтяна.

Світлина від Івана Мунтяна.

Світлина від Івана Мунтяна.

Світлина від Івана Мунтяна.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Яка різиця з ким молиться покаїт муня? Можливо і з аферисткою Тимошенко. Але точно, що зовсім нічого корисного для Буковини муня не робив, не робить і робити не буде...

avatar

Юрій

02 червня 2017 09:46