Іван Мунтян вимагає повернути людям їхні гроші, а Юлі - волю (+відео)

Іван Мунтян вимагає повернути людям їхні гроші, а Юлі - волю (+відео)

30.10.2013, 16:11

Сьогодні активісти обласної організації партії ВО «Батьківщина» пікетували управління державного казначейства в м. Чернівцях з вимогою припинити затримки проходження бюджетних коштів.

Майже 25 партійців та інших учасників пікету говорили про те, що кошти, які необхдіні для розрахунків бюджетним організаціям "підвисли" в казначействі і це призводить до напруги в суспільстві в той час, як владники жирують.

У часники пікету задопомогою плакатів зобразили соціальні сфери, які отримують векселі. Натомість прокуратури, Адміністрація президента, суди були зображені такими, що отримують гроші.

- Ми тут звертаємось до влади, щоб та віддала гроші, які люди заробили, - наголосив лідер обласного осередку ВО "Батьківщина" Іван Мунтян. - Ми будемо вимагати також відставки Азарова за бездарне керівництво.

- В області не надають чесних відповідей відносно ситуації з казначейством. - каже голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян, - ті відповіді, які вони мені надали не відповідають дійсності. Я знаю, що ще є багато підприємств та державних установ, які не отримали проплат за виконані роботи. В університеті є спеціальний фонд, куди здають гроші батьки та студенти. Ці кошти не можуть бути реалізовані, бо потрапляють на рахунки казначейства і їх просто забирає держава. Коштами користується правляча банда. В цей час на офшорні рахунки з країни виводяться сотні мільйонів доларів, а міліцію та прокуратуру використовують у власних цілях.

Іван Мунтян зазначив, що "Батьківщина" ще раз звертається до казначейства з тим, щоби повернути людям їхні гроші. Принагідно закликав і звільнити юлію Тимошенко напередодні можливого підписання Україною угоди про Асоціацію з ЄС.

Мітингувальники підтримали його вигуками "Юлі - волю!"

Закінчився мітинг скандуванням "Юлі - волю!". Заклик "Папієва - геть!", як повідомляє www.chas.cv.ua, пікетувальники не підтримали.

Джерело: www.chas.cv.ua та molbuk.ua

1