Іван Мунтян відвідав родину загиблого бійця АТО В’ячеслава Пелехатого і  привітав з 80-річним ювілеєм ветерана партії

Іван Мунтян відвідав родину загиблого бійця АТО В’ячеслава Пелехатого і привітав з 80-річним ювілеєм ветерана партії

03.06.2015, 12:56

Голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян зустрівся з родиною В’ячеслава Пелехатого, який 9 червня 2014 року підірвався на розтяжці під Словянськом і наступного дня помер від ран. Це був перший загиблий в АТО буковинець.

Іван Мунтян з нагоди Міжнародного дня захисту дітей вручив подарунки дітям Героя – 16-річному Максимові та 2-річному Вадимові. Спілкуючись з вдовою Героя  Мариною, Іван Мунтян сказав, що усвідомлює: жодні слова і жодні подарунки не полегшать родині біль цієї втрати. «Але завдання країни – гідно вшанувати пам’ять про своїх Героїв, оточити любов’ю і турботою осиротілі родини і виростити дітей. Це як вимоги закону, справедливості, так і нашої людяності, - додав він. – І ми це зробимо».

Вдова і старший син старшого прапорщика Пелехатого намагалися стримати емоції – не минуло й року від загибелі чоловіка й батька. І тільки маленький Вадим ще не все усвідомлює, тож просто грається з гостями новими іграшками. «Життя, гідне подвигу Героїв, у мирі і достатку – це мета, якої ми прагнемо. І досягнемо», - пообіцяв Іван Мунтян родині загиблого бійця. Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

У Чернівцях «батьківщинівці» привітали з 80-річним ювілеєм ветерана партії

Голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян та «батьківщинівці» краю привітали колегу, партійця з 15-річним стажем Тамару Михайлівну Колотенко з ювілеєм – 80-літтям від дня народження. Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Жінка, яка все життя присвятила вчительській праці, і на пенсії не змінила активної громадянської позиції, яку пропагувала своїм вихованцям. Тамара Михайлівна вступила до лав «Батьківщини» невдовзі після заснування партії і залишалася в партії як у часи її злетів, так і під час перебування «Батьківщини» і її лідера в жорсткій опозиції.

Однопартійці влаштували Тамарі Михайлівні, яка є частою гостею офісу міської парторганізації (мешкає неподалік), сюрприз – запросили в офіс начебто у справі. А тут з квітами і подарунками її зустріли і голова облпарторганізації Іван Мунтян, і голова міської «Батьківщини» Юрій Скорейко, і голова Першотравневого районного осередку партії Тарас Бабух, і працівники офісу.

«Ми дякуємо Вам, Тамаро Михайлівно, за Вашу активність, допомогу в розбудові партії на Буковині, шануємо Вашу чесність і порядність, - сказав Іван Мунтян, вітаючи ювілярку. – Бажаємо Вам міцного здоров’я і довгих, активних років життя. Знайте, що тут, в партії, Вам завжди раді!»

Тамарі Михайлівні Колотенко вручили Грамоту обласної парторганізації ВО «Батьківщина», якою відзначили її «багаторічну активну участь у житті партійної організації, вірність ідеалам партії, незмінне і систематичне утвердження загальнолюдських цінностей в політичній боротьбі». А квіти і численні подарунки колеги допомогли доставити ювілярці додому.

1