Іван Мунтян в Опришенах подякував своїм вчителям за науку, а дорожників попросив якісно ремонтувати  ділянку траси між Тарашанами та Опришенами

Іван Мунтян в Опришенах подякував своїм вчителям за науку, а дорожників попросив якісно ремонтувати ділянку траси між Тарашанами та Опришенами

23.09.2016, 01:05

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у відзначенні 130-річчя з дня заснування першої школи у селі Опришени на Глибоччині.

Враженнями від перебуваня у рідному селі поділився на своїй сторінці у ФБ. 

- На запрошення директора моєї рідної школи Миколи Боднарюка взяв участь у відзначенні 130-річчя з дня заснування першої школи у селі Опришени на Глибоччині.

Отримав масу позитивних вражень, спілкуючись з однокласниками та однолітками, моїми першими вчителями і тодішнім директором школи. До речі, опісля урочистостей відбулася зустріч випускників, які закінчили школу 30 років тому.

Знайомі усміхнені обличчя, кумедні історії, міцні обійми та рукостискання ніби направду перенесли у часи шкільної юності. Згадалося й як закладав першу цеглину у новий корпус школи, його відкриття, будівництво місцевого дитсадка та дороги, яка служить людям дотепер.

 Подякував своїм вчителям за науку та мудрі поради; нинішньому директору Миколі Боднарюку – за те, що примножив славетні традиції школи, яка є однією з кращих у районі. Вихованцям рідної школи побажав успіхів і здобутків у навчанні та самореалізації у житті.

Принагідно ознайомився з ходом ремонту ділянки дороги між Тарашанами та Опришенами, адже лобіював це питання на всіх рівнях. Попросив дорожників виконувати роботи якісно, так, щоб дорожнє покриття прослужило не один рік. Адже дороги – це обличчя будь-якої влади. Прикладом може слугувати дорога у самих Опришенах, яку ремонтував ще коли очолював обласну службу доріг та яка досі знаходиться у гарному стані.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ой  Ваню, Ваню!  Навчався  ти  з  під  бича  і  поганенько.  І  дороги  ти  будував  не  сам,  а  з  допомогою  Кривого і Батюкевича.  То  добрячі  були  дорожники,  тобі  до  них далеко.... А  повчати  ти  можеш, воно   не  завадить.  Особливо,  коли  посприяєш  з  фінансуванням,  дорожники  мовчатимуть  навіть  за  дурниці!

avatar

Тарас

22 вересня 2016 22:58