Іван Мунтян у Вашингтоні зауважив суттєву зміну риторики американських політиків стосовно України

Іван Мунтян у Вашингтоні зауважив суттєву зміну риторики американських політиків стосовно України

02.02.2017, 00:52

На запрошення сенаторів Джона Бузмана та Крістофера Кунса прибув до Сполучених Штатів Америки, аби у складі української делегації, до якої увійшли народні депутати України Павло Унгурян та Оксана Продан, Голова ДФС України Роман Насіров, Посол України в США Валерій Чалий, депутати обласної ради Аурел Рошка та Іван Гешко, а також голова ОДА Олександр Фищук, взяти участь у традиційному Національному молитовному сніданку у Вашингтоні та інших заходах.

Про це голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ. 

Сьогодні поспілкувалися з керівником Бюро у справах Європи та Євразії Держдепартаменту США. Обговорили актуальні питання українсько-американських відносин, зокрема питання звільнення Криму та окупованих проросійськими терористами територій на Сході України.

Був на такій зустрічі минулого року, тому можу сказати, що цьогоріч риторика наших американських партнерів суттєво відрізняється. Водночас, вони підтвердили готовність і надалі підтримувати Україну. Відзначили, що українське питання стане одним із пріоритетів Адміністрації новообраного Президента США. Втім, наголосили на необхідності проведення реформ, які дозволять Україні стати могутньою та впливовою державою світу.

1


КОМЕНТАРІ (4)

кума Фірташа поїхала просити амністії для кума?

avatar

555

01 лютого 2017 23:07

А мунтяна даже нема кому сфотографувати (перше фото) і даже сам себе фотографує

avatar

1

02 лютого 2017 09:43

Дешевше було би поїсти вдома.На хрен ці понти за наш рахунок?

avatar

олег

02 лютого 2017 11:52

Ду ю спик инглиш? Ну,штиу романешти.

avatar

Муля Черновицы

05 лютого 2017 21:00