Іван Мунтян у Києві анонсував створення Армії Гідності на Буковині

Іван Мунтян у Києві анонсував створення Армії Гідності на Буковині

15.02.2016, 14:25

Армію Гідності, що боротиметься з корупцією, створять на Буковині.

Про це голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян розповів журналістам під час зустрічі в Народному домі в Києві.

Зустріч однодумців в Києві, - додав Іван Мунтян у ФБ. - Разом з колегами обговорюємо програму дій лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, спрямованих на боротьбу з корупцією. «Змінити все!» – не просто гасло, а заклик до дії для всіх, хто готовий працювати заради процвітання України та гідного сьогодення й майбутнього її громадян!

- Антикорупційний національний рух буде створений на всіх рівнях, - продовжив І. Мунтян. - Ми зберемо біля себе однодумців, тих людей, які готові захищати Україну, будемо приєднувати тих людей, які незамарені корпуцією і ніколи не мали відношення до розкрадання коштів.

Разом з тим, Мунтян зауважив, що найбільше корупційних схем зосереджено на кордоні з Буковиною.

- Буковина межує з країнами ЄС, де маємо дуже багато пропускних пунктів кордону, - зазначив Мунтян. - Там починаються великі корупційні схеми, зловживання і розкрадання бюджетних коштів.

"Крім того, сьогодні багато чиновників прикриваються партріотами, та насправді це не так", - додав Мунтян.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (9)

це схоже на "був в АТО і поранений" :)))

avatar

Гага

15 лютого 2016 13:11

Гов, пане мунтян, спріться... Спочатку заплатіть до дерржбюджету за нерозмитнені 2 автомобілі (2012р. і 2015р.), а тоді вже побачимо, що з вами, таким брехливим і нечесним, робити.

avatar

Юрій

15 лютого 2016 13:42

Це вєщає голова обласної ради чи голова обласної організації "Батьківщини"? Прямо-таки двуликий Янус. Або якщо по-нашому - сидіти одною дупою на двох стільцях. А хто очолюватиме рух? Альона Гливка?

avatar

???

15 лютого 2016 13:45

Як Іван може боротися з корупцією, якщо тримає біля себе корупцірнера Маніліча?

avatar

15 лютого 2016 14:34

Людина, яка роздмухує сепаратизм в області, яка є " кришою" місцевих контрабандистів, що повстали проти законних дій митниці, планує боротись з корупцією? Іон, не заривайся! Є межа людському терпінню, підеш разом з своєю партією і Оленкою геть з Буковини. Ганьба тобі, іудо продажний!

avatar

Сергій

15 лютого 2016 16:00

Мунтян може очолити лише Армію Негідності Буковини!

avatar

Микола

15 лютого 2016 17:15

Іван я коплітик робить все правильно. Суспільство хоче боротьби з корупцією, то він його йому дає. А якщо люди такі тупі,що готові вестися на кожн унову обгортку, то це вже претензія не до Івана, а до людей. Тому накидатися треба на себе, а не на політика. Він все робить правильно

avatar

Чого причепилися

15 лютого 2016 17:57

З Іона такий політик, як з шавки лев,  а люди якраз не тупі і вже оцінили його діяльність, ганблять та плюють на цього горе-діяча

avatar

мунтянівським ботам

15 лютого 2016 18:09

интересно как можно бороться самим с собой  Брехло туре

avatar

Правда

15 лютого 2016 22:40