Іван Мунтян: Сьогодні на нашу землю знову прийшли російські окупанти,  доблесні захисники України зупинили ворожу навалу

Іван Мунтян: Сьогодні на нашу землю знову прийшли російські окупанти, доблесні захисники України зупинили ворожу навалу

02.04.2017, 01:16

Сьогодні, 1 квітня, в урочищі Варниця поблизу села Біла Криниця Глибоцького району голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом з представниками місцевої влади та громади вшанував пам’ять невинно убієнних більшовиками буковинців. Участь у жалобних заходах з нагоди 76-ї річниці жахливого злочину комуністичного режиму також взяла Генеральним консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою Молдован, народний депутат України Григорій Тіміш, депутати обласної та місцевих рад.

«Тривалий час цей страшний злочин ретельно приховували. Але нині ми знаємо правдиву історію нашої землі і повинні передати її наступним поколінням буковинців, аби подібне більше ніколи не повторилося. Сьогодні на нашу землю знову прийшли російські окупанти, але на щастя, доблесні захисники України зупинили ворожу навалу, не давши реалізувати загарбникам підступний план зі знищення нашої держави. За це віддали свої життя тисячі кращих синів України. Пам’ятаймо їх подвиг та жертву, яку сімдесят шість років тому принесли наші краяни за нашу свободу!», – відзначив керівник представницької влади регіону, звертаючись до учасників жалобного зібрання.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Найцікавіше, що Іона там заблокували, аби під видом турботи про мисливські господарстване вилучав у користувачів ліси, як і інше, що є власністю громад, а він каже -- обласної ради іт.д.

avatar

михель

03 квітня 2017 19:01