Іван Мунтян розповів, що завжди переймався розвитком та підвищенням рівня добробуту Старого Вовчинця

Іван Мунтян розповів, що завжди переймався розвитком та підвищенням рівня добробуту Старого Вовчинця

08.07.2019, 14:03

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям кошторисною вартістю майже 1,5 млн. грн.  у Старому Вовчинці на рідній Глибоччині.

Вітаючи з цією святковою подією громаду села, а насамперед – молодь, Іван Мунтян наголосив, що завжди переймався розвитком та підвищенням рівня добробуту Старого Вовчинця, адже живу у сусідній Кам’янці.

Так, свого часу побудував тут міст і дорогу, що веде до школи. Тепер от, вже у статусі голови обласної ради посприяв у тому, аби були виділені кошти на ремонт місцевої дороги Старий Вовчинець-Вадул Сірет.

Іван Мунтян привітав юних мешканців села зі святом, побажав їм успіхів у житті, навчанні та спорті, а також подарував місцевій юнацькій футбольній команді п’ять професійних, сертифікованих у столиці Великобританії футбольних м’ячів.  

Відтак передав футбольні м’ячі для місцевої футбольної команди, два з яких – синій та жовтий – одразу розіграв серед дітлахів, яким побажав міцного здоров’я та невичерпної енергії, а їхнім батькам – миру, добра та рясних Божих благословень. Щасливими власниками ще двох таких м’ячів були юні футболісти села, які стали переможцями захоплюючого змагання на спритність.   

1