Іван Мунтян розповів, як його відвели в бік, коли він розв'язав зав'язаний вузлом прапор, бо мав приїхати Ванзуряк (+відео)

Іван Мунтян розповів, як його відвели в бік, коли він розв'язав зав'язаний вузлом прапор, бо мав приїхати Ванзуряк (+відео)

29.07.2014, 19:45

Голова ЧОО ВО "Батьківщина" Іван Мунтян розповів про виявлених провокаторів, які підбурювали людей перекривати міжнародну трасу на Порубне в районі села Коровія. Про це політик повідомив журналістам під час сьогоднішньої прес-конференції. За словами Івана Мунтяна, він вміє розмовляти з людьми і люди йому вірять. Тому послухалися і дали можливість розв'язати вузол і зав'язаний вузлом прапор, щоб відкрити дорогу для проїзду машин.  

Водночас іншим переговорникам, які не мають такого політичного досвіду, який має партія "Батьківщина", Іван Мунтян порадив вчитися у нього працювати з людьми, а не змагатися. хто більше зробив для розблокування доріг. 

- Не треба спочатку казати, щоб людей, які протестують,  змили брансбойтами, а потім телефонувати і погрожувати мені, питаючи що я там робив. Ми всі робимо одну справу, - заявив Іван Мунтян.  

Політик також розповів, як його відвели в бік, коли  люди вже готові були розблокувати дорогу, бо зробити це мав голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк. 

За блокуванням доріг, які відбувалися впродовж п’яти днів на Буковині, причетні прихильники попередньої влади, які прагнуть реваншу. Про це на прес-конференції заявив голова облорганізації ВО “Батьківщина” Іван Мунтян.

- За цим стоять провокатори, людей підбурювали, - вважає І. Мунтян.

Зокрема, він поділився враженнями від побаченого під час спілкування з пікетувальниками. Так, за його словами, коли у червні буковинські матері вимагали ротації військових у зоні АТО, вони збиралися на пішохідних переходах на дорогах і ходили взад-вперед, не порушуючи законів.

Натомість зараз лідер буковинської “Батьківщини” вбачає в діях пікетувальників спланованість.

- На дороги принесли заздалегідь підготовлені блоки і перекрили рух, - каже І.Мунтян. - А це вже кримінал. Коли я розмовляв з жінками, які протестували проти мобілізації, їх переконував і вони погоджувалися зі мною. Але залишалися чоловіки-провокатори, які на розмови не йшли і продовжували стояти на дорогах.

Водночас І.Мунтян вважає, що буковинська влада недостатньо спілкувалася з людьми.

- Людей треба вислуховувати і давати відповіді на їхні запитання, каже він. - Якби влада вчасно до них приїхала і все пояснила, то блокування доріг тривало б не п’ять днів, а кілька годин.

Частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

сектанська мразь думає що лише він може мітингувати чи пікетувати?!!! само небось це все і витворяє

уроди продажні ! ЧЧОМУ КРИСА ЦЯ НЕ НА СХОДІ? ЧОМУ НЕ ЙДЕ ВОЮВАТИ?!

avatar

буковинці

29 липня 2014 17:16

Не  знаю  вероисповидание  Мунтяна, не  имею  права  судить  об  этом. Но  то,  что  человек  имеет  огромный  ЖИЗНЕННЫЙ  ОПЫТ,  РУКОВОДИТЕЛЬ-ПРОИЗВОДСТВЕННИК, может  и  хочет  вникать  и  нивелировать  кризисные  ситуации  в  области,  дают  право характеризовать ОТЛИЧНЫМ  КРИЗИСНЫМ  МЕНЕДЖЕРОМ, достойным места губернатора. В силу его возраста,толку  на  фронтах  востока с  него  будет  мало.   А вот  нынешние  -Ванзуряк, Рыбак, Терновецкий,... МОГУТ  И  ДОЛЖНЫ  ПОЙТИ  НА  ФРОНТ,  доказать  на деле   свою  приверженность к  власти  и ЗАСЛУЖИТЬ (а  не  купить) УВАЖЕНИЕ  СОГРАЖДАН  БУКОВИНЫ!!! 

avatar

НВ

29 липня 2014 17:54

Мунтяну повага і підтримка, а  Ванзуряк і  фішер  хай наслідують приклад голови Ів.Франківської облради , вперед , на передову, може тоді хоч трохи здобудуть поваги від буковинців.

avatar

Військкомат

29 липня 2014 23:00