Іван Мунтян радиться з головами районних та первинних парторганізацій ВО «Батьківщина», нагороджує активістів і приймає в партію нових членів

Іван Мунтян радиться з головами районних та первинних парторганізацій ВО «Батьківщина», нагороджує активістів і приймає в партію нових членів

23.05.2013, 01:35

 В області тривають підсумкові наради керівництва обласної організації партії ВО «Батьківщина» з головами районних та первинних парторганізацій за підсумками роботи першого кварталу. Учора відбулася така нарада в Путилі, сьогодні – в Заставні.

Про ситуацію в Україні та області, наслідки фальсифікацій парламентських виборів в Україні, поточну роботу, підсумки нинішнього етапу акції «Вставай, Україно!» і плани на майбутнє поінформував однопартійців голова облпарторганізації «Батьківщина» Іван Мунтян.

У нарадах взяли участь партійні активісти, відомі й авторитетні серед односельчан і мешканців свого району люди. Активістам вручили грамоти за високі результати роботи на минулих виборах – від виконавчого секретаріату партії, від обласної та районних організацій. Кілька активістів отримали медалі «Ветеран партії», кілька людей стали членами ВО «Батьківщина» і їм урочисто були вручені партійні квитки. Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

«Наші горяни налаштовані оптимістично, - повідомляє голова Путильського районної організації партії ВО «Батьківщина» Михайло Козян. – Найбільше їх цікавлять дії партії, спрямовані на звільнення нашої лідерки Юлії Тимошенко. Вони висловлюють готовність до активних дій».

У Путилі в нараді взяв участь сільський голова Довгопілля Петро Лахман. Устина Захарівна Шміляк була нагороджена медаллю «Ветеран партії». Трьом громадським активістам заступник голови облпарторганізації Альона Гливко вручила партквитки ВО «Батьківщина».

Серед учасників наради в Заставні – заслужений працівник освіти України Раїса Ільчук, голова районного осередку товариства «Просвіта» Світлана Масловська, депутати районної та сільських рад. Члени партії Ніна Онофрей та Марія Смеречанська (сільський голова с. Юрківці) отримали медалі «Ветеран партії». Двом людям були вручені партквитки, а за прийняття в партію ще однієї проголосувало бюро райпарторганізації. Це  молода дівчина, яка після участі в столичній акції «Вставай, Україно!» вирішила стати членом ВО «Батьківщина» і написала заяву на вступ в партію.

«Партійців дуже цікавлять як політична, так і економічна ситуації, що склалися в Україні, - ділиться враженнями голова Заставнівської районної організації партії ВО «Батьківщина» Василь Мельник. – Також вони цікавляться питаннями ймовірного міжпартійного об’єднання, долею політв’язнів і зокрема – лідера партії Юлії Володимирівни Тимошенко. Люди готові до активних і навіть радикальних дій, аби змінити ситуацію в державі. Багато з учасників наради були на акції «Вставай, Україно!» в Києві минулої суботи, ділилися враженнями від побаченого і почутого в столиці».

«Приємно бачити, наскільки наші партійці активні, налаштовані на боротьбу, - підсумував два заходи Іван Мунтян. – Партія – це люди, і спілкуючись з ними, я переконався у тому, що на сьогодні «Батьківщина» надзвичайно сильна цими людьми».

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Pedro Pedro

22 травня 2013 21:45

avatar

Pedro Pedro

22 травня 2013 21:51

Ех педро , педро, шкода тебе по справжньому, бо впаде на тебе кара Господня за брехню яку пишеш. Мунтяна ми поважаємо, накінець то маємо справжнього керівника з яким легко і добре працюється. Батьківщинівець.

avatar

Pedro Pedro

22 травня 2013 22:50

Выйду з СИЗО возьмусь за черновицкого Мунтяна. За...л партийцев.

avatar

Вадик "Румун"

23 травня 2013 15:51

Вадику"Румун" , Мунтян на тебе ...... положив

avatar

Гуцул

23 травня 2013 16:44