Іван Мунтян призначив Олексія Грушка директором «Агенції регіонального розвитку»

Іван Мунтян призначив Олексія Грушка директором «Агенції регіонального розвитку»

14.01.2020, 22:04

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів засідання Наглядової ради установи «Агегція регіонального розвитку». Розглянули питання щодо діяльності установи, ефективного менеджменту та майбутньої стратегії розвитку та її функціонування.

Було прийнято рішення про звільнення т.в.о. директора Агенції Олега Щербатюка та призначення на відповідну посаду Олексія Грушка.

- Перконаний, що це правильне рішення, адже Олексій Олександрович володіє відповідним досвідом та фаховим потенціалом, - прокоментував ухвалене рішення Іван Мунтян. -  Маємо надію на подальшу ефективну роботу з метою сприяння використанню внутрішнього потенціалу області та її розвитку, враховуючи попередні позитивні напрацювання Агенції регіонального розвитку Чернівецької області.

Іван Мунтян наголосив на необхідність широкого залучення об’єднаних територіальних громад області до співпраці, встановлення взаємовідносин з європейськими партнерами задля реалізації комплексних проектів міжрегіонального співробітництва.

Наш пріоритет - успішна та спроможна Буковина, цікава для внутрішніх та зовнішніх інвестицій. Агенція має високий потенціал щодо реалізації проектів, спрямованих на зміцнення спроможності місцевого самоврядування, регіональний розвиток та підвищення інвестиційної привабливості області.

1