Іван Мунтян привітав усіх буковинців з початком дії безвізового режиму

Іван Мунтян привітав усіх буковинців з початком дії безвізового режиму

11.06.2017, 19:59

В ніч з 10 на 11 червня на території Міжнародного пункту перетину українсько-румунського кордону «Порудне-Сірет» відбулися урочистості з
нагоди набуття чинності Рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму перетину кордону України з країнами ЄС. Участь в урочистостях взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав краян з початком дії безвізового режиму

 - Привітав усіх буковинців з початком дії безвізового режиму, який під звуки Державного Гімну України та Гімну Євросоюзу запрацював на міжнародному пункті перетину кордону «Порубне-Сірет».

 Направду знаменна в історії нашої держави подія! Те, за що стояв Майдан, за що кращі сини України і нині проливають кров на Сході нашої держави здійснилося: відтепер українці можуть вільно відвідувати країни ЄС; частіше бачитися з рідними та близькими, ознайомлюватися з передовими науковими досягненнями, історичним та культурним надбанням народів об’єднаної Європи.

Бажаю, аби Україна якнайшвидше повернулася до сім’ї демократичних європейських держав у статусі повноправного члена Євросоюзу, кордони з ЄС у їх сьогоднішньому вигляді відійшли у минуле, а українці відчули себе повноправними європейцями!

Водночас наголосив, що зараз не час розслаблятися, оскільки безвізовий режим – це і кількаразове навантаження на пункти пропуску і прикордонну інфраструктуру. Зараз із шести пунктів перетину кордону в області функціонує лише один. Ще два – «Красноїльск» та «Дяківці» – готують до відкриття цієї осені. І не в останню чергу завдяки постійним зверненням обласної ради до центральних органів влади та партнерським домовленостям з нашими сусідами-румунами. Будемо тримати руку на пульсі, аби генпідрядник виконав свої зобов’язання і восени два додаткових пункти пропуску запрацювали, розвантаживши таким чином КПП «Порубне».

Іван Мунтян 

Відтак, керівник представницької влади краю ознайомився з роботою КПП «Порубне-Сірет» в умовах дії безвізового режиму.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Домнуле, іон, а ти яке відношення маєш до того, чого заслужив весь народ України вже давно?? Хто ти такий, щоб мене вітати, недовчене теля??

avatar

Юрій

12 червня 2017 10:00

"Юрій",ти продажне щеня,яке кумедно виглядає.Хіба ти дурнику не зрозумів,що тобі в спину сміються після спілкування з тобою.Та й перестань анонізмом займатися,пора дорослішати.

avatar

татковий

12 червня 2017 16:47

В мене американский паспорт то я иду де хочу безвозу.

avatar

Іон

12 червня 2017 16:57

В мене американский паспорт то я иду де хочу безвозу.

avatar

Іон

12 червня 2017 16:57

Для таткового. Вам, пане, треба більш вміло "відробляти" муніни бумбони. А взагалі, захисники іона "негативного" якісь слабаки і непригідні до тролів.

avatar

Юрій

13 червня 2017 11:30

муня як ти кажеш,до речі начальник твого недолугого начальника,ах вибач,я згадав,начальник риго-бос той хто платить і кому ти прислуговуєш.Ми знаємо все про тебе дурнику.Доречі,ти вже знайшов собі дівчину?чи дальше в туалеті за чоловіками підглядаєш.

avatar

До "юрчика"

13 червня 2017 11:41