Іван Мунтян привітав професорсько-викладацький склад та студентів юридичного факультету ЧНУ

Іван Мунтян привітав професорсько-викладацький склад та студентів юридичного факультету ЧНУ

20.05.2016, 21:39

Сьогодні, 20 травня, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистостях, що відбулися у чернівецькій обласній філармонії з нагоди 25-ї річниці з дня відродження юридичного факультету складі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

«Ваш факультет є яскравим прикладом вагомих здобутків та високих досягнень у галузі юриспруденції. Адже сьогодні випускники юридичного факультету ЧНУ обіймають високі посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органах та органах судочинства, адвокатурі і нотаріаті. Вважаю, що найбільша заслуга в цьому належить вам, шановні викладачі, доценти і професори. А вам, шановні студенти, хочу побажати уже незабаром долучитися по почесної справи державного будівництва та захисту прав і свобод громадян України», – зазначив Іван Мунтян, вітаючи учасників урочистого зібрання.

Відтак, за високий професіоналізм, значний внесок у розвиток науки і освіти, вагомі досягнення у сфері захисту законних прав та інтересів громадян та з нагоди 25-ї річниці з дня відродження юридичного факультету складі Чернівецького національного університету голова обласної ради нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради кращих викладачів факультету.

1