Іван Мунтян привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

Іван Мунтян привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

16.11.2016, 23:38

Сьогодні, 16 листопада, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав працівників місцевих телерадіоорганізацій та підприємств зв’язку з нагоди професійного свята.

«Вплив сучасних електронних засобів масової інформації на громадську думку, погляди та настрої людей важко переоцінити. Адже завдяки телебаченню, радіо та інформаційним ресурсам всесвітньої мережі Інтернет світ стає більш відкритим, прозорим та зрозумілим для людей, – відзначив керівник крайового парламенту Буковини, звертаючись до учасників урочистого зібрання. – В той же час професії телерадіожурналіста, оператора та зв’язківця нині справедливо вважаються одними з найбільш небезпечних наряду з професіями військового, рятувальника та правоохоронця. З приємністю хочу відзначити, що працівники регіональних телерадіокомпаній завжди перебувають на вістрі найголовніших подій. Їхні репортажі, нариси та журналістські розслідування є надзвичайно цікавими та потрібними для широкого загалу».

Відтак, кращих представників регіональних телерадіокомпаній Іван Мунтян нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

1


КОМЕНТАРІ (2)

сектанский жулькіний підар вітає комуняко кулявлобного підара. орігінальненько)))))))))))))

avatar

клоунам

17 листопада 2016 10:02

СУНЖЕ ПУЛА ПАПЕРЕДНИК.

avatar

17 листопада 2016 10:42