Іван Мунтян привітав підопічних та вихованців інтернатних закладів Хотинщини з Днем Святого Миколая

Іван Мунтян привітав підопічних та вихованців інтернатних закладів Хотинщини з Днем Святого Миколая

19.12.2018, 23:49

Сьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом із депутатом обласної ради Любов’ю Годнюк відвідав ОКУ «Хотинський психоневрологічний будинок-інтернат», КЗ «Хотинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1» та КЗ «Хотинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2». Посадовець привітав підопічних та вихованців вказаних закладів зі святом та передав їм солодкі подарунки.

Спілкуючись з керівництвом, персоналом та самими вихованцями вказаних комунальних закладів, Іван Мунтян відзначив, що турбота про людей, особливо дітей, з особливими потребами – це важливе завдання для крайової влади, над яким вона повинна працювати разом з громадою та подякував усім меценатам та благодійникам, які уже не перший рік надають допомогу вказаним установа.

У свою чергу посадовець запевнив, що обласна рада й надалі робитиме усе залежне для їх розвитку та покращення їх матеріально-технічної бази. Іван Мунтян також подякував трудовим колективам психоневрологічного будинку-інтернату та шкіл-інтернатів №1та №2 за сумлінну працю, дбайливе ставлення та батьківську любов до своїх підопічних.

«Впевнений, що Господь благословить вас і у недалекому майбутньому усі ви станете достойними громадянами України. Бажаю усім вам міцного здоров’я, щасливої долі, успіхів у навчанні та Божої ласки», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до юних вихованців згаданих загальноосвітніх закладів.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

У МУНТЯНА НОВА ПАСІЯ ЗАМІСТЬ АЛЬОНКИ - ЛЮБАША ГОДНЮЧКА. ТЕПЕР ВОНИ ЗАВЖДИ РАЗОМ,

avatar

БПП

20 грудня 2018 17:59