Іван Мунтян привітав Олександра Шлампа з призначенням Почесним консулом Німеччини в Чернівцях

Іван Мунтян привітав Олександра Шлампа з призначенням Почесним консулом Німеччини в Чернівцях

29.09.2017, 11:57

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав офіційний прийом, організований Посольством Федеративної Республіки Німеччина в Україні з нагоди відкриття в Чернівцях Почесного консульства.

- Вітаючи на гостинній багатонаціональній Буковинській землі Надзвичайного та Повноважного Посла ФРН в Україні пана Ернста Райхеля, відзначив, що Буковину з Німеччиною пов’язують давні історичні, культурні та економічні зв’язки. Наголосив, що сьогоднішня подія є черговим кроком на шляху до поглиблення взаємовигідних відносин, який, впевнений, допоможе примножити наявні напрацювання та здобутки.

- Подякував за послідовну підтримку Уряду Німеччини та особисто Канцлера Ангели Меркель незалежності, територіальної цілісності та суверенності нашої держави. Принагідно привітав пана Райхеля із обранням пані Меркель на цю високу посаду втретє поспіль. Висловив сподівання, що Німеччина й надалі залишатиметься надійним європейським партнером України.

- Відтак привітав Олександра Шлампа з призначенням Почесним консулом Німеччини в Чернівцях. Побажав миру, добра, Божої ласки та успіхів на дипломатичній ниві, - написав на своїй сторінці у ФБ голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 

1