Іван Мунтян привітав однопартійців з 17-річчям партії ВО «Батьківщина»

Іван Мунтян привітав однопартійців з 17-річчям партії ВО «Батьківщина»

09.07.2016, 19:19

Сьогодні партія ВО «Батьківщина» відзначає 17-річчя!

Я щиро вітаю з цією річницею колег-однопартійців, з якими я особисто пліч-о-пліч відстоюю інтереси наших співвітчизників уже впродовж 11-ти років. Вітаю в наших лавах і тих, хто прийшов до нашої партійної родини зовсім недавно – адже це усвідомлений вчинок тих, хто шукає однодумців для втілення ідей з розбудови квітучої України. Особливо тепло вітаю і шаную ветеранів нашої партії – адже вони пройшли найдовший шлях боротьби. 

Я пишаюся тим, що належу до партії, яка має найбільший досвід політичної роботи серед українських політичних сил. Щиро вдячний кожному однопартійцю, який виходив на мітинги і акції протестів, який вимагав звільнення політичних в’язнів, який не шкодував ні здоров’я, ні життя на Помаранчевому Майдані, на Революції Гідності, під час захисту України від агресора на Східних фронтах в зоні АТО. Низько вклоняюся й нашим волонтерам, які об’єднують навколо себе громади у великій справі благодійності. Захоплююся мужністю і мудрістю Лідера партії – Юлії Тимошенко, яку не зламали ні погрози, ні ув’язнення, і яка вже точно увійшла в новітню історію України як один з найвидатніших політиків сучасності. 

Я знаю, що політична боротьба – це нелегка, а подекуди й небезпечна справа. А політична боротьба в молодій державі ще довго набуватиме ознак цивілізованості… Але «Батьківщина» боролася і далі робитиме це чесно, казатиме людям правду і зрештою переможе. Бо за нами – правда.

Зі святом, шановні буковинські «батьківщинівці»!

Іван Мунтян

1