Іван Мунтян привітав будівельників та прикордонників

Іван Мунтян привітав будівельників та прикордонників

13.08.2017, 18:53

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян привітав будівельників Чернівецької області з нагоди професійного свята. Урочистості з цього приводу відбулись сьогодні в Чернівецькій обласній філармонії. Посадовець щиро подякував присутнім у святковій залі передовикам будівельної галузі та їх трудовим колективам за сумлінну щоденну працю і відповідальне ставлення до обраної професії. «Цей світ за правом належить вам, шановні будівничі!», - зауважив під час свого вітального виступу Іван Мунтян. «Своєю творчою працею ви щодня створюєте рукотворне диво, яке робить цей світ прекрасним, зручним та комфортним для людей», - наголосив він.

Голова Чернівецької обласної ради особливо відзначив кращих керівників будівельних підприємств та організацій – Георгія Березовського, Василя та Володимира Морозів, Олександра Пуршагу, Василя Каглянчука, Івана Семенюка, Василя Бічера та інших. Він закликав ветеранів будівельної галузі передавати свій дорогоцінний фаховий та життєвий досвід молодому поколінню буковинських будівничих.
 
З нагоди Дня будівельника Іван Мунтян побажав усім представникам цієї шанованої людьми професії міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного затишку, цілющої Божої ласки, наснаги та успіхів в житті та праці. Очільник крайового парламенту вручив групі кращих представників будівельної галузі Почесні грамоти Чернівецької обласної ради.
 
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян також взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди 73-ї річниці від дня створення Чернівецького прикордонного загону. «Чернівецька область – прикордонний край, тому саме від вас залежить недоторканість державних рубежів України на території нашого краю», - наголосив він у своєму вітальному виступі. Очільник крайової представницької влади високо оцінив фахову підготовку та бойовий вишкіл буковинських вартових державного кордону. «Я щиро вірю, що ви і надалі будете високо нести овіяний славою бойовий прапор Чернівецького прикордонного загону», - наголосив Іван Мунтян. За взірцеве виконання службових обовязків та високий фаховий рівень керівник крайового парламенту нагородив кращих представників Чернівецького прикордонного загону Почесними грамотами обласної ради та цінними подарунками.
  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1