Іван Мунтян прийшов на мотокрос з молодшим сином

Іван Мунтян прийшов на мотокрос з молодшим сином

07.05.2017, 18:16

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистій церемонії відкриття ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів на мотоциклах з колясками, що відбувся у столиці Буковини сьогодні, 7 травня.

Разом зі своїм найменшим – Іванком відвідав сьогодні видовищну спортивну подію – ІІ етап Чемпіонату світу з мотокросу, який зібрав у столиці Буковини 40 екіпажів із 12 країн і тисячі глядачів! Спершу увагу глядачів та вболівальників привернули перегони квадрациклів. Відтак, виступили власне екіпажі на мотоциклах з колясками. Відверто кажучи, на поворотах, коли другий член екіпажу для балансування мотоциклу мусив зависати за півметра від землі, перехоплювало подих! - написав Іван Мунтян у ФБ. 

Вітаючи учасників, гостей та організаторів цих представницьких змагань, відзначив, що буковинські спортсмени мають чималі здобутки у цьому виді спорту. Тому зовсім невипадково Буковина вже вдруге приймає чемпіонат світу. Що й казати: впродовж останніх двох десятків років чернівецька траса «Сепуркрос» була ареною, на якій змагалися учасники обласних і національних першостей та європейських кубків з мотокросу.

«Впродовж кількох десятиліть на трасах Чернівців відбулось чимало представницьких змагань – обласних та національних чемпіонатів, європейських кубків, етапів світової першості. Тому вважаю, що сьогоднішня подія є справедливим визнанням високого рівня майстерності буковинських спортсменів та свідченням світового класу чернівецьких трас. Учасникам змагань бажаю здобути омріяні нагороди, а численним глядачам – приємних вражень та неповторних спогадів про цю визначну подію!», – відзначив керівник представницької влади краю, звертаючись до присутніх.

Нагороджуючи переможців, побажав їм міцного здоров’я, Божої ласки та підкорення нових спортивних вершин.

1