Іван Мунтян:  Про своє незначне поранення на Майдані ніколи не говорив, бо не бажав займатися самопіаром

Іван Мунтян: Про своє незначне поранення на Майдані ніколи не говорив, бо не бажав займатися самопіаром

21.12.2015, 22:23

Сьогодні голова обласної ради Іван Мунтян на пропозицію видання «Молодий буковинець» дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам цієї газети. Серед іншого, Іван Мунтян відповів на запитання стосовно своєї участі у найважливіших подіях 2013-2015 років (Революції Гідності, воєнним подіям на Сході України). Щодо цього, голова облради, зокрема, зазначив:

«Прикро, що мої слова трактують політикани, які ховаються за спинами героїв. Я мав щиру, відверту розмову з учасниками АТО та їхніми родинами щодо персоналій, які очолюють комісії з питань підтримки учасників АТО та їхніх родин. У АТОшників були питання щодо гарантій, що ці комісії під таким керівництвом будуть працювати ефективно і насправді стояти на сторожі інтересів бійців, демобілізованих та їхніх родин. Ми досягли порозуміння, адже саме я як керівник беру на себе відповідальність за роботу ради.

На підтвердження своєї позиції щодо цілковитої їхньої підтримки, я пояснив, що так само, як і багато хто, пройшов Майдан, бував з волонтерською допомогою в зоні АТО – наша команда має за це подяки від військових частин. Ніколи раніше не демонстрував ні фото, ні відео своєї участі у цих подіях, адже багато людей доклалися до них значно потужніше – вони пожертвували життям. І про своє незначне поранення на Майдані ніколи не говорив, бо не бажав займатися самопіаром. Те, що було сказано в щирій, емоційній розмові під час обговорення з бійцями АТО, на жаль, використано тими, хто хоче дестабілізувати ситуацію в області. Волонтерську, благодійницьку роботу, розпочату з перших днів Майдану, ми продовжуємо: і я, і наша політична команда, і моя родина. Сподіваюся, що громада оцінить мене по справах, а не по висмикнутих з контексту словах».

На наполегливе прохання журналістів Іван Мунтян продемонстрував свої фотографії з різноманітних громадсько-політичних подій.

 Джерело: Прес-служба обласної ради

1


КОМЕНТАРІ (5)

і турчинов раненієм на сцені імев.  всі віделі!!!))))))))))) а у мантяну папір єсть!!!!!!!))))))))))

avatar

ляді ви заєб""ли!!!

21 грудня 2015 21:06

  Це все правда хто дійсно слідкуе за подіями це знае без пояснень http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=40728

avatar

Ана Анюта

22 грудня 2015 09:05

Ще той брехун.

avatar

Вячеслав Кишлярук

22 грудня 2015 09:08

Мунтян,тобі не соромно перед загиблими воїнами таку дурню пороти ?

avatar

Виктор Голбан

22 грудня 2015 09:10

МУНтян ранений в голову!

 

avatar

Ggg

22 грудня 2015 14:06