Іван Мунтян посадив десять дерев

Іван Мунтян посадив десять дерев

28.03.2017, 19:33

Сьогодні, 28 березня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян долучився до проведення всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках-2017», що під егідою Державного агентства лісових ресурсів України триває з 21 березня по 15 квітня цього року. Зокрема, посадовець взяв участь в озелененні скверу на території обласної комунальної установи «Лікарня швидкої медичної допомоги».

Головною метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень.

Вже традиційно долучився до весняної висадки дерев, цього року – в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вважаю, що цю корисну традицію – висаджувати дерева навесні – потрібно неодмінно передавати наступним поколінням буковинців.

Про це Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Бо на превеликий жаль за останні декілька років на Буковині чомусь у звичку ввійшло не садити, а різати ліс, що є згубним для екологічного стану регіону. Більше того, мусимо завжди пам’ятати про те, що ліс – це вікове багатство нашого краю, яке перейшло нам у спадок від дідів-прадідів. Тому повинні виховувати у суспільстві дбайливе ставлення до наших зелених легенів, аби нашим дітям та внукам не дісталася суцільна пустка.

Сьогодні висадив 10 молодих деревець на території обласної лікарні швидкої медичної допомоги. Сподіваюся, що вони приймуться і вже через кілька років у спекотні літні дні радуватимуть своїм затінком пацієнтів та відвідувачів лікарні ;)

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

Краще б Іван Мунтян посадив Бурбака за незаконну вирубку Буковинських лісів!)))

avatar

Людмила Дудченко

28 березня 2017 16:40