Іван Мунтян пообіцяв підтримку депутатського корпусу облради лікарям-кардіологам Буковини

Іван Мунтян пообіцяв підтримку депутатського корпусу облради лікарям-кардіологам Буковини

26.04.2018, 00:04

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав з продовженням контракту головного лікаря обласного кардіодиспансеру Ірину Маковійчук.

- Відрадно, що складний організм медзакладу такого рівня і спрямування розвиватиметься під надійним керівництвом досвідченого і авторитетного лідера, - сказав керівник крайового парламента.  

Принагідно Іван Мунтян ознайомився з роботою медзакладу та умовами лікування пацієнтів, а також оглянув відремонтовані минулого року лікарняні приміщення. До слова, нині розпочато реконструкцію ще частини приміщень під встановлення нещодавно придбаного сучасного ангіографа, яку планується завершити по кінця червня. На ці роботи рішенням сесії обласної ради з обласного бюджету виділено 3 мільйони гривень.

Відтак голова Чернівецької обласної ради поспілкувався з трудовим колективом установи. Подякував за самовіддану професійну роботу та за те, що незважаючи на непросту економічну ситуацію та динамічні зміни, які зараз тривають у медичній галузі, лікарі кардіодиспансеру не стали шукати кращої долі за кордоном.

- Відчувається, що значною мірою – це заслуга керівника – Ірини Омелянівни, але й сам колектив дуже згуртований, - сказав Іван Мунтян. - Сподіваюся, що таким колектив диспансеру й залишиться, адже не надто втішна медична статистика свідчить про те, що у нього попереду дуже багато роботи. Втім, упевнений, що лікарі-кардіологи Буковини завжди матимуть підтримку депутатського корпусу обласної ради. Адже збереження здоров’я наших краян – це наш спільний обов’язок. 

1