Іван Мунтян поклав квіти до пам'ятника Шевченка у Вашингтоні і вшанував жертв Голодомору

Іван Мунтян поклав квіти до пам'ятника Шевченка у Вашингтоні і вшанував жертв Голодомору

06.02.2016, 11:41

Про це голова Чернівецької обласної ради написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Вшанували покладанням квітів українського генія - Тараса Шевченка, пам'ятник якому у Вашингтоні відкрили 1964 року. Напис на пам'ятникові Т.Шевченкові: "Цей монумент Тарасові Шевченку, українському поету XIX століття і борцю за незалежність України та за свободу всього людства, який під іноземною російською імперіалістичною тиранією та колоніальним правлінням звертався до Вашингтона з його "новим і праведним законом", було відкрито 27 червня 1964 року..." І Шевченко тут - молодий і гарний. 

Поклали квіти до Меморіалу жертвам Голодомору. Меморіал жертвам Голодомору - велике бронзове поле колосків. Такі численні і такі холодні. Доторками багатьох-багатьох відвідувачів пам'ятник відшліфовується до блиску і стає гладеньким. Ці пам'ятники розповідають світові нашу історію - як героїчні, так і трагічні її сторінки.

Перед цим представник Буковини взяв участь у традиційному українському молитовному сніданку. 

Розпочався Український молитовний сніданок, який традиційно проходить у рамках Національного молитовного сніданку США у Вашингтоні. Присутня вся делегація України, посол України в США, сенатори, конгресмени. Молимося за Україну, молитву в мікрофон читає губернатор Сумщини. Майже всі виступаючі згадують промови Юлії Тимошенко і Анни Герман на молитовному сніданку. Основний меседж сьогоднішнього заходу - примирення між людьми України. 

Мені також надали слово. Я долучив свій голос до спільної молитви за Україну, за мир і процвітання нашої Батьківщини. Закликав кожну людину почати примирення - з себе, з наведення ладу у власній душі і домівці, - повідомив Іван Мунтян. 

1


КОМЕНТАРІ (8)

 от іуда! Організував і  проплатив повстання ображеного румунського народу на Буковині,  ухиляється від податків і  в той же час кладе квіти Шевченку,краще клав би квіти до пам"ятника Емінеску в Чернівцях!  А часом немає такого пам"ятника в Вашингтоні? Лицемірний, паскудний і продажній покаіт!

avatar

жижиян

06 лютого 2016 10:24

Молодець чоловік. Рівень. Такі візити для нас дуже важливі

avatar

Андрій

06 лютого 2016 11:17

О Боже, як можна таку дурню в коментарях писати? Для чого йому таке робити. Не брешіть і не вигадуйте!

avatar

Саша

06 лютого 2016 11:18

Це не дурня,це- правда.Покаїт все організував і втік в Амеріку.Не випадково разом з Жіжіком кордон блокували рідний брат Муні і Григорчук-його права рука.Покаїт дурний,але хитрий.Але за любов до Альони може партію знищити

avatar

жижиян

06 лютого 2016 12:00

МУНТЯНА З ПАСПОРТОМ ІНОЗЕМНОЇ ДЕРЖАВИ І ПРИХОВУВАЧА ПОДАТКІВ ВІД УКРАЇНИ У ВІДСТАВКУ!

МУНТЯН ГЕТ У ВІДСТАВКУ!

МУНТЯН ГАНЬБА!!! У ВІДСТАВКУ!

avatar

УКРАЇНЦІ,БУКОВИНА

06 лютого 2016 12:25

Депутати обласної ради мають переобрати цього дебила,досить слухати румунську покаїтську єресь!Ми православні українці з діда прадіда.Геть сектанта!

avatar

депутат

06 лютого 2016 13:32

Та аферистка альонка наділа цьому бовдуру свій мандат по самі вуха, от воно і зазомбоване ходить, робить дурницю за дурницею, вдаючи що він не при ділах. Але за сепаратизм потрібно буде відповідати  і відставкою тут не обійдеться. Ганьба!

avatar

батькиівщина

06 лютого 2016 14:22

Українська нація невмируща!  Слава нашій Батьківщині і подяка всім, хто її шанує! Молодець Мунтян!  Щоб там не писали заздрінсики - ця людина шукає всі шляхи для допомоги буковині!  

avatar

Лазар

07 лютого 2016 15:16