Іван Мунтян похвалився унікальним календарем з дитячими малюнками для бійців АТО

Іван Мунтян похвалився унікальним календарем з дитячими малюнками для бійців АТО

02.10.2016, 23:03

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у святкування Дня міста Чернівці. 

- Вітаю усіх чернівчан та буковинців з днем міста! Усім бажаю щастя, миру і добра, а також гарно посвяткувати! - написав посадовець на своїй сторінці у ФБ

Сьогодні разом зі своїм найменшим – Іванком пройшовся рядами мистецького містечка на площі Пресвятої Марії. Якого різнобарвного краму тут тільки немає: вишивка і солодощі, прикраси та напої, вироби з дерева та скла, з лози, овчини, глини. Тішить й те, що з кожним роком на чернівецькі ярмарки приїжджає все більше майстрів з інших регіонів України. Адже здорова конкуренція – це найкращий контроль за якістю виробів, якими сьогодні народні умільці потішили жителів та гостей столиці Буковини.

Також побував на виставці хлібобулочних виробів на Центральній площі, де традиційною буковинською випічкою торгували наші знамениті буковинські волонтери. Допомагаю їм з самого початку війни на Сході, але сьогодні мені особливо пощастило: придбав унікальний, не побоюся цього слова, календар. Унікальність його у дитячих малюнках, які волонтери передавали нашим бійцям в зону АТО. Ці малюнки надихали наших воїнів на перемоги, допомагали їм пережити найстрашніші моменти, зігрівали їх теплом дитячих сердець. Нехай береже наших захисників Господь Бог!

1


КОМЕНТАРІ (2)

СПРАВЖНІЙ ЩИРИЙ "УКРАЇНЕЦЬ".

avatar

Пописку

02 жовтня 2016 22:26

СУНДЖЕ ПУЛА ла ИОН,кулявлобное пидарьё с пробитым дном от "рейтинга".

avatar

гои

03 жовтня 2016 10:31