Іван Мунтян: Ніколи не опускайте рук та не втрачайте надії

Іван Мунтян: Ніколи не опускайте рук та не втрачайте надії

01.12.2016, 00:57

На цьому наголосив керівник представницької влади краю під час урочистостей, що відбулися у Чернівецькому обласному центрі соціальної реабілітації «Особлива дитина» до Міжнародного дня людей з особливими потребами сьогодні, 30 листопада.

«Знаю, що особливі дітки потребують особливої уваги. Насамперед з боку найближчих людей – батьків, яким доводиться долати не лише різноманітні труднощі, що випливають із непростих реалій сьогодення, але й щодня боротися за життя своїх дітей. Незважаючи на це, я закликаю дорослих ніколи не опускати рук та не втрачати надії, натомість вірити і просити Господа про зцілення та допомогу. Користуючись нагодою, також хочу щиро подякувати усім працівникам реабілітаційного центру за сумлінну подвижницьку працю, чуйне ставлення до юних пацієнтів, які як ніхто інший потребують особливої уваги та піклування», – відзначив посадовець звертаючись до присутніх.

Відтак, Іван Мунтян відзначив керівника реабілітаційного центру Тетяну Закрутну та голову благодійного фонду «Руки Милосердя» Костянтина Кучуряна Почесними грамотами Чернівецької обласної ради, а також передав дітлахам подарунки.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1