Іван Мунтян: «Наші виборці не піддалися на брудну кампанію з боку наших опонентів»

Іван Мунтян: «Наші виборці не піддалися на брудну кампанію з боку наших опонентів»

29.10.2015, 12:22

Шановні земляки, буковинці!

 Від імені усієї обласної організації партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», від імені кожного кандидата, який балотувався від нашої політичної сили до місцевих рад різних рівнів, щиро дякую вам за підтримку нашої політичної сили на виборах 25 жовтня.

 Знаю, вам було нелегко зробити вибір. Недосконалий і заплутаний новий закон про місцеві вибори був прийнятий незадовго до самої дати волевиявлення, тож люди переважно не встигали розібратися з його тонкощами. З бюлетенями плуталися як виборці, так і члени виборчих комісій. Плутаниною користувалися зловмисники, які обманним шляхом намагалися і продовжують намагатися (шляхом підкупу і крутійства з підрахунком голосів) пробратися до влади будь-якими шляхами.

 Але більшість з вас розібралася, віддала свій голос і відстояла його.

Наші виборці не піддалися на брудну кампанію з боку наших опонентів, зуміли відділити зерно від полови, правду від брехні.

 Спасибі виборцям, які довірили свій голос «Батьківщині», членам комісій і спостерігачам, які проробили величезну складну роботу з підрахунку голосів і контролю за чесністю підрахунку, правоохоронцям, які зберегли порядок під час цього процесу, журналістам, які об’єктивно висвітлювали передвиборчі баталії.

 За нами – виконання наших передвиборних програм. І за понад 16 років роботи партії ВО «Батьківщина» ви вже переконалися: ми їх виконуємо!

 На сьогодні найпершим завданням є відстояти вибір буковинців. Адже брудні технології і підкуп зробили свою справу, і частина голосів може бути втрачена. Ми будемо сприяти правоохоронцям у розслідуванні цих злочинів і вимагатимемо покарання винних. Закон один для всіх!

 Самоврядування мають здійснювати ті представники громади, яким вона на виборах делегувала ці повноваження. Чим більше в радах буде представників демократичних сил, яких ви обрали – тим більшою буде відповідність дій рад тим завданням, які ви перед нами ставите.

 «Батьківщина» працює на благо громад.

 З повагою

голова обласної організації партії ВО «Батьківщина»                                 Іван Мунтян  

1


КОМЕНТАРІ (1)

да, партія має "гідних" кандидатів))) це треба було постаратися пуршазі набрати менше голосів, аніж партія до міської ради))) креативна кампанія у нього була)))))

avatar

Перехожий

29 жовтня 2015 15:29