Іван Мунтян нагородив бібліотекарів

Іван Мунтян нагородив бібліотекарів

28.09.2018, 17:07

Урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 70-річчя від дня створення відбулися сьогодні, 27 вересня, у Сторожинецькій центральній районній бібліотеці. Привітав трудовий колектив книгозбірні з прийдешнім професійним святом та з нагоди поважного ювілею голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Книга супроводжує кожного з нас упродовж усього життя – з перших років і аж до останнього подиху. Книги вчать нас добру, щирій любові до Батьківщини, її історії та культури. У свою чергу найвідоміша в світі книга – Біблія вказує нам шлях до Бога та спасіння. Дякую ветеранам бібліотечної справи й теперішнім працівникам Сторожинецької бібліотеки за жертовну натхненну працю. Бажаю усім бібліотекарям нашого краю міцного здоров’я, щастя та Божої ласки, поваги від людей та довгих років плідної праці», – відзначив голова крайового парламенту Буковини, звертаючись до присутніх.

Відтак, посадовець нагородив Почесними грамотами, годинниками та Подяками Чернівецької обласної ради кращих працівників Сторожинецької ЦРБ, а також її директора – Іванну Лугину.

Прес-служба обласної ради

1